TAR 05.11.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Zszokowana tym co sie stalo, rowniez i ja chcialabym jakos pomoc, chociaz odrobine.. Moge przekazac komplet nowych recznikow, prosze o info, czy sie przydadza. Czytam ze gdzies na FB moge znalezc adres do wysylki, tylko gdzie dokladnie? Teraz najbardziej przyda sie kasa Edytowane 8 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ręczniki zawsze się przydadzą i to nowe Adres już wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Kochani, weszłam na chwilkę i chcę tylko powiedzieć, że sukienki komunijne musimy mieć takie same. Będzie szyła jedna pani dla wszystkich. Dlatego bardzo przepraszam, ale nie mogę z tego skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nell napisała, że potrzebny jest: czajnik bezprzewodowydrukarka ( stara poszła na śmietnik, komp na razie do lekarza, zobaczy czy będzie działać... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nell co jeszcze będzie potrzebne?Czego Wam brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 a co z szafami -bo ja juz nie ogarniam szafy kupi omnibus, ja ogarniam potwierdzam, szafy kupi omnibus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nell co jeszcze będzie potrzebne? Czego Wam brakuje? Napisałam na organizacji pomocy o czajniku bezprzewodowym i drukarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Może kupisz Neluś sama z tych zebranych pieniędzy,chyba że ktos ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 czajnik i drukarka dopisane Nelka kochana ja cie bardzo prosze puszczaj tu info na biezaco o potrzebach i w ogole to sie bardzo ciesze ze znowu sie odzywasz i zaczyna sie optymizm lekki pojawiac. kurczaku dobrze bedzie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.11.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Dziewczyny dopiszcie mnie do segregatorów. Zaraz zamówię Nelci całe nowe pudło- 12 szt . Adres mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) segregatory dopisane, sukienka komunijna usunieta z listy, dopisalam tez Alunka, ktora oferowala czajnik bezprzewodowy takze czajnikow wiecej raczej nie potrzebujemy :D:D o rzeczy wiosenne/letnie sie jeszcze upomnimy na razie trzymajcie u siebie, mysle ze pod koniec zimy znowu bedzie mozna zrobic pospolite ruszenie o ciuszki wiosenno-letnie. co wy na to? Edytowane 5 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tarciu super ja właśnie mam dużo wiosenno/letnich ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.11.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Myślę, że z ciuchami to dobry pomysł- nie można przecież Nelci zawalić górą letnich ciuchów teraz:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Potwierdzam...ode mnie pojedzie czajnik bezprzewodowy, artykuły piśmiennicze i papiernicze, papier ksero. Koszuli do dokumentów też są potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja już pisałam - tylko nie wiem w którym wątku - że mam drukarke i chętnie odstapię.Wieczorem sprawdze jej stan i parametry - zanim wyslę poprosze o OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tak Alu koszulki też, ale już ktoś oferował, jeśli będą dwie paczki to na pewno nie zginą.. u mnie idą jak .. papier... Zochna czytałam mam drukarkę zakodowaną w głowie.. ale tu już nie zdążyłam zapisać. Najpierw sprawdź potem dopiszemy. WIOSENNO LETNIE RZECZY BĘDZIEMY ZBIERAĆ KOŃCEM ZIMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 05.11.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 skoro wiosenno -letnie rzeczy będziecie zbierać później , a moje rzeczy, które chcę dać są bardziej na wiosnę i jeszcze nie dostałam adresu gdzie mam wysłać paczkę to może wykasujcie to teraz z listy, a ja przechowam u siebie do końca zimy i wyślę później??? Dobrze myślę??? Na zimę są śniegowce jeśli potrzebne to proszę o adres a jesli nie to mogę wystawić na allegro i później przesłać pieniądze na konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ok zaraz wykasuje ale pamietaj przypomne sie wiosna nie wiem co ze sniegowcami, w sumie troche rzeczy juz jest, Nefer tez tira wiezie z pomoca, wiec moze opchnij na all i wyslij kaske, moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 To by było bardzo rozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 05.11.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 OK, śniegowce wystawię a bliżej wiosny czekam tylko na sygnał, bo moje dzieciaki są o rok starsze od dzieci Nelli, wiec będzie z czego wybierać a teraz przydałby sie nr konta na kasę za śniegowce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts