Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To było: LISTA DARÓW / LISTA POTRZEB - dom Nelli Sza

Recommended Posts

Zszokowana tym co sie stalo, rowniez i ja chcialabym jakos pomoc, chociaz odrobine.. :o

Moge przekazac komplet nowych recznikow, prosze o info, czy sie przydadza.

Czytam ze gdzies na FB moge znalezc adres do wysylki, tylko gdzie dokladnie?

Teraz najbardziej przyda sie kasa :)

Edytowane przez TAR

• Odpowiedzi 383
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

segregatory dopisane, sukienka komunijna usunieta z listy, dopisalam tez Alunka, ktora oferowala czajnik bezprzewodowy :) takze czajnikow wiecej raczej nie potrzebujemy :D:D:D

o rzeczy wiosenne/letnie sie jeszcze upomnimy na razie trzymajcie u siebie, mysle ze pod koniec zimy znowu bedzie mozna zrobic pospolite ruszenie o ciuszki wiosenno-letnie. co wy na to?

Edytowane przez TAR

Tak Alu koszulki też, ale już ktoś oferował, jeśli będą dwie paczki to na pewno nie zginą.. u mnie idą jak .. papier...

Zochna czytałam mam drukarkę zakodowaną w głowie.. ale tu już nie zdążyłam zapisać. Najpierw sprawdź potem dopiszemy.

WIOSENNO LETNIE RZECZY BĘDZIEMY ZBIERAĆ KOŃCEM ZIMY

skoro wiosenno -letnie rzeczy będziecie zbierać później , a moje rzeczy, które chcę dać są bardziej na wiosnę i jeszcze nie dostałam adresu gdzie mam wysłać paczkę to może wykasujcie to teraz z listy, a ja przechowam u siebie do końca zimy i wyślę później??? Dobrze myślę???

Na zimę są śniegowce jeśli potrzebne to proszę o adres a jesli nie to mogę wystawić na allegro i później przesłać pieniądze na konto...