gaja13 03.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witam wszystkich! Mam nowo wybudowany dom (stan surowy zamknięty)i jestem na etapie poszukiwania pomysłów jak zaaranżować moje wnętrza.Interesują mnie nowoczesne ale ciepłe i eleganckie no i najważniejsze łatwe do sprzątania wnętrza. Głównie łazienki i toalety. Proszę o pomysły!!! łazienka ma wymiary 3.6x4m drzwi na środku dłużej ściany a na przeciw jest okrągłe okno .A toaleta to zaledwie 1.2 szerokości na 1.8 długości a chciałabym zmieścić w niej w-c, pisuar i umywaleczkę.Za wszelką pomoc DZIĘKUJE:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 03.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Gaja, może powiem tak - nie mogłaś lepiej trafić ) to forum to studnia bez dna, jeśli chodzi o inspiracje, ja sama przekopuję się przez nie od prawie półtora roku i jeszcze chyba wszystkiego nie przejrzałam...... poszukaj wątków, które Cię interesują, np. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-%C5%81AZIENKI-NASZE-!!!!!! A jeśli chcesz, żeby forumki pomogły zaprojektować łazienkę, załóż wątek tutaj: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?107-Projektowanie-wn%C4%99trz ja ze swojej strony polecam Ci wnętrza w szarościach - inspiracje, białe kuchnie, a także różne "pochwalcie się.." lub pokażcie swoje..." - tam to dopiero się dzieje ale to moje sugestie, jest ich wiele. Jakby było za mało, zajrzyj na houzz.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Gaja, ale to tak nie działa Musisz wiedzieć, czego szukasz, w jakich kolorach, w jakim stylu... Pokaż Ty, co Ci się podoba... A najlepiej zajrzyj do wielkich wątków inspiracyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja13 04.11.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hej a wiec podobają mi się płytki łazienkowe ashen firmy tubądzin te z tymi kwiatkami w kolorze brąz i beż czy ktoś ma łazienkę w tych płytkach ciekawa jestem rozmieszczenia dekorów i układu sanitariatów.http://www.tubadzin.pl/pl/kolekcje/inspiracje/elegance.html/kID/99/Ashen/jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.11.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Oglądałaś wątek poświęcony Tubądzinowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 05.11.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Moze tubądzin też ma opcję projektowania wzoru jak się u nich kupuje płytki (paradyż tak robi)? jeśli tak, to mogą Ci też pokazać stare projekty, może Cię coś zainspiruje. Jak dla teściów wybieraliśmy płytki do łazienek i toalety, to właśnie najpierw wybraliśmy kolekcje, a później projektantka z nami rysowała ułożenie poszczególnych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts