jowanka84 04.11.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 WitamMam do Was pytanie,po pomalowaniu mieszkania farbą lateksową Flluger urodził się pomysł by jednak na jednej ze ścian położyć kamień dekoracyjny firmy stegu. Tylko teraz pytanie : Czy muszę usuwać ze ściany farbę lateksową??Kamień montowany na pomalowanej ścianie może nie mieć przyczepności.Czym usunąć farbę lateksową ?? bo wizja skrobaczki lub papieru ściernego mnie przeraża.. Dzięki za pomocPozdrawiamyPaweł i Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 04.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witaj, powłokę farby trzeba trochę "zepsuć" w celu poprawy przyczepności. Usuwanie całości nie jest konieczne. Jeśli jednak zechcesz usuwać całą powłokę nie wykorzystując metod fizycznych (papier ścierny), to pozostaje tylko toksyczna chemia. Moim zdaniem nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Wyremblewsk 06.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Szczotka druciana zalatwi sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekwic 15.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 szczotka druciana + ewentualnie troszke papierem ściernym i powinno być ok a tak na marginesie też kładłem kamień w mieszkaniu i wygląda bardzo ładnie. Ja akurat mam całą ściankę pod oknami w salonie i obok balkonowych drzwi całą ścianę + kawałek (schodzi w dół po skosie) na ścianie gdzie jest TV. Kamień kolor ekri a ściany jasna kawa z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts