bami 04.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam, czy ktoś ma, użytkuje? Znalazłam tam kilka naprawdę interesujących modeli, zastanawia mnie tylko jakość wykonania, kolor, szkliwienie. Niestety, nie mam zbyt wielkich możliwości przekonania się na własne oczy. Polecacie? Odradzacie? Będę bardzo wdzięczna za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.11.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Halo! Naprawdę nikt nie ma Hatrii? Nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.11.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Wyszukiwarka FM mówi, że kilka lat temu ktoś miał jedną uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.11.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Wyszukiwarka FM mówi, że kilka lat temu ktoś miał jedną uwagę... Tak, wiem o tej wolnoopadającej desce klozetowej ale czuję niedosyt informacji, zwłaszcza tych pozytywnych stąd mój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.11.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Wybierając ceramikę zwróciłabym przede wszystkim uwagę na jakość dlatego szukałabym wśród produktówhttp://www.roca.pl/ O! jaka subtelna reklama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 22.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 bami,niestety mam muszlę hatrii z kolekcji home &you.niesety gdyż.... po 3 latach użytkowania z wielką przyjemnością bym ją wywaliła.Sruby którymi przytwierdza się ją do ściany rdzewieją.plastiki są koszmarnej jakości. zostaje każda plama na desce. plastiki pękają..absuletnie nie polecam pzdrpohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.11.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 bami, niestety mam muszlę hatrii z kolekcji home &you.niesety gdyż.... po 3 latach użytkowania z wielką przyjemnością bym ją wywaliła.Sruby którymi przytwierdza się ją do ściany rdzewieją.plastiki są koszmarnej jakości. zostaje każda plama na desce. plastiki pękają..absuletnie nie polecam pzdr pohlanka Dzięki pohlanka, zatem skreślam ją z listy zakupowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts