loxley 06.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 he heee ... znowu ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 06.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jestem taka dumna ,że wywodzę się z FORUMOWEJ MURATOROWEJ RODZINY. Mieszkając w mieście i nie mając żadnych szans na zmianę miejsca zamieszkania kupowałam MURATORA . Czytałam i marzyłam. Marzyłam i czytałam. Potem kiedy udało się zamieszkac na wsi i realizowac marzenia -nadal czytałam Muratora i nałogowo zasiadałam do lektury FORUM. Zyskałam wielu forumowych Przyjaciół ( nie boje sie tego słowa) Właściwie zaczynałam lekturę FM po kazdorażowym włączeniu komputera. Teraz kiedy widzę jak informacja o spalonym domu Nelli Sza uruchomiła lawinę pomocy-jestem niezmiernie dumna,że mogę byc mała cząsteczką FM. Wzruszam się do łez widząc spalony dom . Kiedy czytam ,że pomimo takiego zabiegania Dobrzy Ludzie poświęcają swój czas i jadą pomóc w porządkach po pożarze. Kiedy czytam jak lawinowo idzie wszelaka pomoc jestem Wam tak wdzieczna,że to własnie z Wami spędzałam swój czas. W czasach tak okrutnych- tyle dobroci. Daliście mi nadzieję,że są dobrzy ludzie. Przecież tak naprawdę nie znamy sie a razem mobilizujemy się dla Nelli... A wiecie co ? a może to właśnie jest ten zapowiadany koniec świata? ( aj tam naprawdę jestem wzruszona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.11.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Jestem taka dumna ,że wywodzę się z FORUMOWEJ MURATOROWEJ RODZINY. Mieszkając w mieście i nie mając żadnych szans na zmianę miejsca zamieszkania kupowałam MURATORA . Czytałam i marzyłam. Marzyłam i czytałam. Potem kiedy udało się zamieszkac na wsi i realizowac marzenia -nadal czytałam Muratora i nałogowo zasiadałam do lektury FORUM. Zyskałam wielu forumowych Przyjaciół ( nie boje sie tego słowa) Właściwie zaczynałam lekturę FM po kazdorażowym włączeniu komputera. Teraz kiedy widzę jak informacja o spalonym domu Nelli Sza uruchomiła lawinę pomocy-jestem niezmiernie dumna,że mogę byc mała cząsteczką FM. Wzruszam się do łez widząc spalony dom . Kiedy czytam ,że pomimo takiego zabiegania Dobrzy Ludzie poświęcają swój czas i jadą pomóc w porządkach po pożarze. Kiedy czytam jak lawinowo idzie wszelaka pomoc jestem Wam tak wdzieczna,że to własnie z Wami spędzałam swój czas. W czasach tak okrutnych- tyle dobroci. Daliście mi nadzieję,że są dobrzy ludzie. Przecież tak naprawdę nie znamy sie a razem mobilizujemy się dla Nelli... A wiecie co ? a może to właśnie jest ten zapowiadany koniec świata? ( aj tam naprawdę jestem wzruszona) Zapewniam Cię, że to nie żaden koniec świata, tylko patologia, wymagająca leczenia ("Właściwie zaczynałam lekturę FM po kazdorażowym włączeniu komputera.") No i okazuje się, że warto było odpuścić sobie terapię, że nasza choroba nie jest taka zupełnie bez sensu....że można pomagać nie tylko w maluczkich sprawach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Edyta.. nie tyko Ty siadasz do kompa i na FM. ja TV nie oglądam i jestem zdrowsza, za to czytam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 06.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 eniu, Arnika w tym wypadku nałóg wyszedł nam na dobre...I przebywamy w doborowym towarzystwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.11.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 I ja też z tych uzależnionych:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wizja lokalna trwała od 9 rano do 17.30, czyli skończyła się już po zmroku. Trzech Panów Likwidatorów uwijało się jak w ukropie i napstrykali podobno ponad 200 zdjęć. Teraz mają dwa tygodnie na wydanie decyzji, a ubezpieczyciel miesiąc na wypłatę odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebata 06.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Miejmy tylko nadzieje , ze decyzja i pieniążki bedą szybko, aby moc szybko dalej działać.Ludzie tu obecni na forum powodują , ze łza w oku sie kręci i wiara w innych wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 i tytuł Miss Forum Nefer, no ba! moja nieprzyzwoicie rozbuchana próżność jak nic skazuje mnie tu na dożywocie ;) buziaki Rasia, czyli jeśli wszystko pójdzie dobrze, zima będzie wyjątkowo łagodna a tak przepowiadają, to z budową, czy odbudową można będzie ruszyć niebawem. I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.11.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nefer, no ba! moja nieprzyzwoicie rozbuchana próżność jak nic skazuje mnie tu na dożywocie ;) buziaki Rasia, czyli jeśli wszystko pójdzie dobrze, zima będzie wyjątkowo łagodna a tak przepowiadają, to z budową, czy odbudową można będzie ruszyć niebawem. I tego się trzymajmy Całym sercem w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Nefer, no ba! moja nieprzyzwoicie rozbuchana próżność jak nic skazuje mnie tu na dożywocie ;) buziaki I tak już do końca życia zostaniesz PIĘKNA - i duszą i ciałem - jesteś stracona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Według mnie to.... przed wakacjami czyli późna wiosna byli by już u siebie... I to jest jak najbardziej możliwe w technologii murowanej.. o szkielecie nie wspomnę.. bo ja sama po takich wrażeniach nie zamieszkałabym w szkielecie z dziećmi. Więc musimy wierzyć w murowany i .. byle do wiosny Nooo i czy my jesteśmy normalni... cały dzień przed kompem.. do 1.00 -2.00 i od rana juz na kompa... Młody mnie się raniutko pyta.. mamoooo kiedy masz dzisiaj dyżur przed komputerem(chodziło o podawanie numerów kont...)???? Uśmiechnęłam się tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.11.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wizja lokalna trwała od 9 rano do 17.30, czyli skończyła się już po zmroku. Trzech Panów Likwidatorów uwijało się jak w ukropie i napstrykali podobno ponad 200 zdjęć. Teraz mają dwa tygodnie na wydanie decyzji, a ubezpieczyciel miesiąc na wypłatę odszkodowania. Miejmy nadzieję, ze w przypadku tak ogromnej straty jak pożar domu odszkodowanie rzeczywiście zostanie wypłacone w terminie. My po niedawnym włamaniu do naszego domu na wypłatę odszkodowania czekaliśmy ponad 2 m-ce. Dodam, ze firma ubezpieczeniowa to jedna z dwóch największych i najbardziej znanych. Trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się jak najszybciej i najpomyślniej dla Nelci i jej Rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2012 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Kiedys ktos namowil mnie , zeby zalozyc dziennik na FM i dzielic sie z innymi Forumowiczami swoimi doswiadczeniami oraz korzystac z Ich doswiadczen ....budowlanych . Nie sadzilam , ze tak bardzo zaangazuje sie w TO FORUM .......... a akcje przeprowadzane przez WSPANIALYCH LUDZI zagladajacych ( mieszkajacych na FM ) wycisnely nie jedna lze ...... JESTESCIE WSZYSCY WSPANIALI ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 też tak sądziłem, po czym zrewidowałem me sądy btw - mogę w czymś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Barbossa zagladnij tutaj : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-(-TU-PYTAMY-O-NR-KONTA i tutaj : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-DARÓW-LISTA-POTRZEB-tu-zgłaszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts