barbara1719510482 18.01.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 do siego roku życzę Wam kochani. Ja dzielnie zaciskam zęby i walczę dalej. Jak znajdę siłę do napisze co tam u nas aaaaaa stoi cyklinarka, proszę trzymać kciuki bym nie zepsuła nie sprzętu, podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara1719510482 21.02.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Skoro już powiedziałam Wam A to i powiem już B, a właściwie P, jak Prokuratura, ojciec Pauliny jak tylko się zorientował że nie będzie miał korzyści z pomocy na budowie, przywłaszczył sobie alimenty na poczet matariałów budowlanych. Pani Policjantka powiedziała że jestem głupia że dawałam mu pieniądze, nie znam przepisu prawnego w którym to można kogoś bezprawnie okradać, nawet jeżeli byłby najbardziej naiwnym stworzeniem na ziemi jak ja. Pomimo tego radzę sobie, to już nie budowa, to mieszkanie. Żadna istytucja do której sie zwróciłam nie pomogła zostałam sama, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara1719510482 21.02.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Gdyby jakaś życzliwa duszyczka miała namiary na elektryka i hydraulika, który zgodziłby się rozłożyć swoją pracę na raty, to bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2013 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Bardzo się cieszę,że choć pomału i niestety z bólami,ale do przodu z instalatorami nie pomogę -nie moje rejony ale z niekłamaną ekscytacją czekam na wiadomość o przeprowadzce. Wiem,ze z taka determinacją dasz radę -czego z całego serca Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara1719510482 12.04.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nie wypada mi publicznie powiedzieć w której organizacji usłyszałam że wygodniej mi wyciągać ręce po pomoc i że daje córce zły przykład prosząc o pomoc. Ale usłyszałam, to co usłyszałam, widocznie nie byłam dość potrzebująca, no nie wiem? Silna jestem dam radę, albo padnę. Nikt nie jest w stanie mnie poniżyć bo na to nie pozwolę, po prostu. Malka przeprowadzka powiadasz no do tego to jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 12.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Hej wrocławianko ...dawno Ciebie nie było , jak postępy , napisz coś więcej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts