Bogdansk 05.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witajcie,Poszukuję odpowiedzi na pytanie jakie wybrać drzwi wewnętrzne z ościeżnicą regulowaną aby zamknąć się w kwocie max. 500 zł z ościeżnicą? Czy moglibyście doradzić jakieś typy? Dodam iż szukam w Katowicach - w związku z tym czy możecie kogoś polecić? Drzwi ma być 12 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.11.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Najtańsze. Czyli płaskie, zwykle bez szyb, najsłabszy standard oklein. Kryterium masz jasne, więc szukaj. Allegro, markety. A i tak będzie Ci trudno się w tym limicie zmieścić. Nie mówię już o tym, by było to z montażem. Przy 12 szt na pewno jakaś ściana jest nośna, a na nią najtańsza futryna kosztuje zwykle minimum 250-300zł Ps. Jeśli oczekiwałeś cudu że padnie propozycja konkretnych, dobrych drzwi to sorry..Jak zwiększysz limit do 700-800zł (bez montażu, to wybór będzie większy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Zobacz sobie tutaj, mają promocję na gratisowy montaż drzwi firmy DRE:http://bel-pol.pl/catalog/promotions/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdansk 05.11.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 @finlandia: Chyba oczywiste jest iż nie myślę o DIERRE ze 100 letniego dębu lub inne cudo ale dzięki za chęci, anyway. @madzia11mk: Dziękuję bardzo za konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Zobacz sobie tutaj, mają promocję na gratisowy montaż drzwi firmy DRE: http://bel-pol.pl/catalog/promotions/ Chyba nie wierzysz że montaż jest za darmo. Dopytaj, podrąż temat, to się okaże, że jest albo montaż albo rabat który de facto pokryje wartość montażu. Tak czy inaczej - DRE też się nie zmieści w zakładanej kwocie. Może najtańsze modele skrzydeł, bo wspomniana przeze mnie ość. to cena 301zł. Ale jak mówiłem - najtańsze w tym przypadku oznacza najsłabszą jakość. To nawet nie będą okleiny, a lakier który zetrze się przy dobrym szorowaniu drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 05.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) W Castoramie są skrzydła po 120,00 PLN - drewniane z litej sosny . Taniej to tylko używane.Ten badziew to sobie sam zamontujesz - montaż usługowo będzie droższy od samych drzwi. Edytowane 5 Listopada 2012 przez Charlie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Do niedawna też byłem przekonany, że drzwi za 100-200zł z surowego drewna to lepsza alternatywa niż najtańsze masowe skrzydła. W ub tyg. widziałem takie drzwi - z daleka fajne, z bliska porozsychane nie tylko na kasetonach, ale i w czopach - po prostu się rozpadały i nie mieściły w futrynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdansk 06.11.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za rady Na razie wciąż szukam... jak znajdę i wybiorę to się pochwalę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 06.11.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 a później temat typu "pierdol**** xxxx" w miejsce x wstaw nazwę producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 06.11.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witam Jeżeli SAM montujesz to w 500 zł zmieścisz się jedynie w najtańszych modelach i to u kilku producentów DRE, Invado, Erkado itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 06.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 a później temat typu "pierdol**** xxxx" w miejsce x wstaw nazwę producenta ...to było "pieprzona p...ta". W tym naszym szambie budowlanym trzeba zrozumieć jedno - tanio to h...wo i nie ma co w związku z tym narzekać !!! Ja mam 12 lat drzwi wewnętrzne za 1500 PLNów za sztukę - nic się z nimi nie dzieje. Dosłownie NIC a jak żona Pronto po nich przejedzie to wyglądają jakby przed chwilą zrobione. ! 12 lat i nic - to się nazywa Jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Invado 07.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Bogdansk, nasze najtańsze drzwi - NORMA DECOR 1 dostępne są od 166,05 zł brutto bez ościeżnicy, a 402,21 zł brutto z ościeżnicą regulowaną. http://www.invado.pl/produkty/drzwi-okleinowane/drzwi-okleinowane-norma-decor-nowosci-2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdansk 07.11.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Invado: dziękuję za odzew. Czy drzwi łamane z Waszego katalogu mogą otwierać się zarówno do środka jak i na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Bogdansk, nasze najtańsze drzwi - NORMA DECOR 1 dostępne są od 166,05 zł brutto bez ościeżnicy, a 402,21 zł brutto z ościeżnicą regulowaną. http://www.invado.pl/produkty/drzwi-okleinowane/drzwi-okleinowane-norma-decor-nowosci-2012 Kiedy zrozumiecie, że forum konsumenckie nie przyjmuje takich marketingowych przechwałek? Owszem, mówicie prawdę, ale: - kto by chciał mieć w domu 12 szt drzwi płąskich, pełnych? - kto ma wszystkie ściany najcieńszej grubości? Podaliście cenę dla ośc. na grubość ok9cm). Wspomniana przeze mnie ściana z pełnego pustaka już nawet w tym zestawieniu nie zmieści się w przywoływanych 500zł. Niewiele ale jednak. Ps. U mnie Wasze drzwi byłyby jeszcze tańśze, bo dałbym rabat. Ale czy to jest spełnienie marzeń ? Edytowane 7 Listopada 2012 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 07.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam no tak 12 skrzydeł pełnych w domu - ciekawa propozycja - podejście do klienta godne pochwały ... jeszcze taniej wyjdzie zawieszenie płachty - przepraszam za odrobinę zgryźliwości ale nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Invado 12.11.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Bogdansk, co do pytania o drzwi łamane - otwierają się one w jedną stronę. Stronę, w którą mają się otwierać należy określić przy zamówieniu. Następnie pozostaje kwestia osadzenia ościeżnicy w taki sposób, aby otwarcie drzwi powodowało złamanie się ich do właściwego pomieszczenia. Czy o to chodziło? Nie jesteśmy pewni, czy dobrze zrozumieliśmy pytanie. finlandia, Bogdansk szuka drzwi, dlatego tak, jak inni użytkownicy staramy się mu pomóc i zaproponować coś konkretnego. Na forum działamy oficjalnie, jako Invado i nie uciekamy się do kryptoreklamy. Jeśli tylko możemy pomóc w jakiejś sprawie, robimy to - obojętnie czy to pytanie o produkt czy o kwestie techniczne. Korzystając z okazji przyznajemy, że jesteśmy pod wrażeniem Twojej (a także innych użytkowników) wiedzy i zaangażowania w forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdansk 14.11.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Invado: Tak, dziękuje, właśnie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GALE 14.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) [reklama - moderowano] Edytowane 15 Listopada 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A ja proponuję CI zapoznać sie z regulaminem forum. Albo od razu wykupić reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 17.11.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jakiej firmy drzwi polecacie do 1000zl, potrzebuje na caly dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts