Yorey 06.11.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wielce Szanowni, tak się szczęśliwie złożyło, że będę miał w domu 2 kuchnie - wygospodarowałem w piwnicy "roboczą" kuchnie na "wagę ciężką" typu bigosy, flaki, suszenie grzybów i inne takie. Zamarzyło mi się, by umieścić w niej kuchnię gazową i gazowy piekarnik, ale ten ostatni chciałbym mieć taki, by móc w nim w chwilach wariactw kulinarnych upiec np. gęś lub może nawet indyka - czy ktoś spotkał, bądź używa piekarnik, który mieści takie specjały? Jeśli tak, to proszę o wskazówkę dotyczącą marki, modelu i opinii o nim. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanka_ 05.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tylko pozazdrościć takich możliwośći:) ja niestety mam ograniczoną przestrzeń życiową w kuchni,ale wydaje mi się,że pomimo tego też jest szansa,żeby znależć złoty środek, a więc piekarnik o dużej pojemnośći,a zarazem średnich gabarytach...Dopisuje się do apelu z powyższego postu - jest ktoś w stanie coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Do mojegopiekarnika standardowego wchodzi bez problemu indyk i wychodzi pysznie. Mam na to nie zbite dowody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pick 08.09.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 W moim starym dobrym PRLowym piekarniku tez się wszystko nawet co większe mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts