Yorey 06.11.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Wielce Szanowni, tak się szczęśliwie złożyło, że będę miał w domu 2 kuchnie - wygospodarowałem w piwnicy "roboczą" kuchnie na "wagę ciężką" typu bigosy, flaki, suszenie grzybów i inne takie. Zamarzyło mi się, by umieścić w niej kuchnię gazową i gazowy piekarnik, ale ten ostatni chciałbym mieć taki, by móc w nim w chwilach wariactw kulinarnych upiec np. gęś lub może nawet indyka - czy ktoś spotkał, bądź używa piekarnik, który mieści takie specjały? Jeśli tak, to proszę o wskazówkę dotyczącą marki, modelu i opinii o nim. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blanka_ 05.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tylko pozazdrościć takich możliwośći:) ja niestety mam ograniczoną przestrzeń życiową w kuchni,ale wydaje mi się,że pomimo tego też jest szansa,żeby znależć złoty środek, a więc piekarnik o dużej pojemnośći,a zarazem średnich gabarytach...Dopisuje się do apelu z powyższego postu - jest ktoś w stanie coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Do mojegopiekarnika standardowego wchodzi bez problemu indyk i wychodzi pysznie. Mam na to nie zbite dowody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pick 08.09.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 W moim starym dobrym PRLowym piekarniku tez się wszystko nawet co większe mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.