rayden 06.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witam, nurtuje mnie temat odległości pomiędzy prowadzonymi mediami na mojej działce.Dwa media (woda, gaz mam w odległości 20m od budowanego domu) obie sieciprowadzone równolegle do siebie, dodatkowo chciałbym doprowadzić prąd. W jakiej minimalnej odległości muszę poprowadzić w/w media żeby wszystko było zgodne z przepisami i mi to odebrano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayden 02.01.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Uzyskałem następujące informacje - może się komuś przyda: minimalne odległości przyłącza wodociągowego od innych sieci wynosi: 1,5m od kanalizacji i gazu1,0m od słupów energetycznych0,8m od kabli energetycznych 0,5m od kabli telekomunikacyjnychprąd od gazu 1,0 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts