murarz_57 07.11.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 witam wszystkich:) jako pasjonat jedzenia, a od niedawna również gotowania chciałbym sie podzielić z Wami pomysłem na szybki posilek, który równie dobrze można przyrządzić w porze obiadowej, jak i na śniadanie :)gorąco polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nie widziałem ale zajebi..sty sposób na pizze bez piekarnika i drożdży.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
murarz_57 08.11.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Miło mi, że się podoba:) z czasem zaprezentuję kolejne pomysły na smaczne, szybkie i stosunkowo tanie dania (co w dzisiejszych czasach nie jest bez znaczenia;) ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 mega super będzie dzisiaj na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts