mlodyiana 07.11.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 WitamMam ochotę zrobić sufit dwupoziomy na przedpokoju i mam mały dylemat. Otóż wysokość przedpokoju wynos 245 cm. Na jaką wysokość zrobić obniżenie i rant? Czy jest w ogóle sens bawić się w to ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 13.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam Mam ochotę zrobić sufit dwupoziomy na przedpokoju i mam mały dylemat. Otóż wysokość przedpokoju wynos 245 cm. Na jaką wysokość zrobić obniżenie i rant? Czy jest w ogóle sens bawić się w to ? Pozdrawiam U mnie obniżenie ma 14cm, ale sufit mam na 275cm. U Ciebie wyjdzie na wysokości ~2:30, widziałem podobny, tragedii nie ma, ale jest już dosyć nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 15.11.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Obiż sobie profilem UW100, pooglądaj sobie moje konstrukcje co powyrabiałem u siebie http://123budujemy.pl/?s=sufit+podwieszany A to na przedpokoju właśnie za pomocą uw100http://123budujemy.pl/konstrukcja-sufitu-dwupoziomowego-z-oswietleniem-led/ ps. chętnie zamieszcze Twój opis wykonania swojej konstrukcji u mnie na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodyiana 24.12.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Wydaje mi się ze nie ma sensu ze względu na wysokość, ale wymyśliłem coś innego. Otóż w pokoju chciałbym sobie zrobić belkę podświetlaną ledami , Ta szara na zdjęciu, tak żeby światło padało na ścianę. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to jest skonstruowane, jakie są wymiary belki i gdzie są przyklejone ledy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smooth 27.12.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Taśma LED powinna być przyklejona do górnej krawędzi tej zabudowy - nie będzie wtedy wyraźnego oddzielenia (cienia) listwy i nie będzie też widoczna sama taśma z punktami. Załączam obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodyiana 31.12.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Ok. Nie wiem czy dobrze się orientuje ale sufit jest w miejscu napisu "taśma led"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts