nydar 31.08.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 1. jeden nawiew to pomyłka 2. podłączenie do reku to komplikacja i dodatkowe koszty 3. nawiew pod drzwiami nie wiadomo czego gorszy od świeżego dmuchanego "na nos" ps. nydar skończyłbyś z mataczeniem, że historii mojej nie studiowałeś bo jakoś wyciągasz z niej to i owo:) Przysięgam na zdrowie dzieci,że nie czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Polecasz rozwiązania ze swojego domku do praktycznie każdego budynku! Na łeb upadłeś czy nie wiesz co to budynek? Jedna wizyta i skończyłoby się pitolenie o tym, że WM jest nieskuteczna. Ale nydar nie ma odwagi. my tu o domkach jednorodzinnych, nie czepiaj się słówek... a co chcesz zaprezentować skoro jeszcze nie mieszkasz...? że dmucha ...? zależy od tego co porównujesz mówiąc o skuteczności... jeżeli budynek z WG i pozaklejanymi kratkami to WM jest skuteczna a jeżeli z WMG to już tak nie do końca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 31.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Pomierzono juz CO2, wilgotnosc, przytoczono opracowanie naukowe pokazujace iz na wysokosci "nosa" wentylacja wyporowa jest 2 razy lepsza (wentylacja mieszajaca usuwala tylko 50% tego co WW) wiec co tu jeszcze udowadniac? Kszhu, to ile dasz za mojego Brinka, za 3,5 tys puszcze go bez zalu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 31.08.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Polecasz rozwiązania ze swojego domku do praktycznie każdego budynku! Na łeb upadłeś czy nie wiesz co to budynek? Jedna wizyta i skończyłoby się pitolenie o tym, że WM jest nieskuteczna. Ale nydar nie ma odwagi. Ależ nydar zaprasza staropolskim obyczajem a i obiecuje,że żywy z tej wizyty wyjdziesz. Napoję,ugoszczę,a jak źle napiszesz to ubiję.Ups.Ostatnie cztery słowa wykreślam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Wiem właśnie z doświadczenia, też robiłem pomiary, to nic skomplikowanego ani niezwykłego. Potrafisz to pojąć? no to pochwal się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 31.08.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 1. jeden nawiew to pomyłka 2. podłączenie do reku to komplikacja i dodatkowe koszty 3. nawiew pod drzwiami nie wiadomo czego gorszy od świeżego dmuchanego "na nos" ps. nydar skończyłbyś z mataczeniem, że historii mojej nie studiowałeś bo jakoś wyciągasz z niej to i owo:) ad. 1. to jest Twoja subiektywna opinia, czy to zawsze i wszedzie bedzie za malo? Za malo do czego? ad. 2. Moze przy klasycznym reku to jest komplikacja, ale jesli bedzie to obieg cieczy miedzy 2 chlodnicami/nagrzewnicami to tylko wpina sie je gdzie trzeba. ad. 3. Masz opracowanie naukowe tutaj przytaczane ile WM (mieszajaca) moze na wysokosci nosa, a w lazience to masz swiezutkie z tego nawiewu z sypialni na nos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jeszcze raz - jakie znaczenie dla stężenia co2 ma fakt, że 3-4 osoby przebywają w domu 8-10h ale ne są jego mieszkańcami? zapodawaj wyniki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja też zapraszam, żebyś zobaczył jak skutecznie działa zwykła wm. skutecznie względem czego ...? pozaklejanych kratek ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 31.08.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Tobie się pier...doli w mózgu. Sam pisałeś o GWC i PUR w tym wątku.Ile twój Pan ci zapłacił abyś dezinformację wprowadzał ?I proszę abyś nie nazywał mnie kłamcą bo nie masz dowodów.Jako informatyk możesz sprawdzić czy zaglądałem do twojej historii budowy.Może zbanowanie przywoła cię do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 31.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja też zapraszam, żebyś zobaczył jak skutecznie działa zwykła wm. Skutecznie WM to robi suszarnie w domu, no chyba sie ma sie akwarium albo spora liczbe "zielonego" w doniczkach. Co jeszcze ciekawego robi? Ano latem w pomieszczeniach gdzie slonce nie dociera temp podlogi osiaga temperature sufitu, takie to mieszanie jest fajne ze ho ho. Sama WM (mieszajaca) ktora mialaby nawiew od dolu bylaby o niebo lepsza, bo nigdy do powyzszego nie dopusci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 31.08.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Gdybym nie miał reku łykałbym go od razu,to jest excellent czy zwykły HR ? Rozważni inwestorzy,zgłaszajcie się do miloszenko bo więcej aktualnych inwestorów zmieniających reku na "nie wiadomo co" już nie będzie A wiesz o czy tu mówimy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 31.08.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Gdybym nie miał reku łykałbym go od razu,to jest excellent czy zwykły HR ? Rozważni inwestorzy,zgłaszajcie się do miloszenko bo więcej aktualnych inwestorów zmieniających reku na "nie wiadomo co" już nie będzie "zwykly" HR, ale sprzedam tylko czysciuchowi myjacemu sie pod przysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jak w odczyty stacji meteo nie wierzysz to w co piszę uwierzysz? Odpalę coś na kształt netamo to sobie pooglądacie kiedy chcecie. dawaj dane z twojej chałupy a nie jakieś z meteo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nie udawaj. Stężenia CO2, temperatury, wilgotność. porównując je z ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 31.08.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nie udawaj. Stężenia CO2, temperatury, wilgotność. Wszystko to zostalo pomierzone i WM dzialala u Jaska gorzej niz obecna wersja. Wiec gdzie ta skutecznosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 31.08.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Oj model to ty jesteś.I Pana masz dobrego .Szczodrobliwy.Płaci za te steki bzdur.No ale musi ,coby mu sprzedaż nie spadła.Mistrzu.Szacun.Dajesz radę. A o wentylacji wiesz tyle ile wiesz.Malutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Byłeś i jaśka przy tamtej wersji ? Jak wrażenia z poprzedniej instalacji ? pomiary nie wystarczą ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.08.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Watunkami panującymi na księżycu! Naprawdę nie rozumiesz czy udajesz? Z normą! z normą to ja mam nawet bez wentylacji ... więc po co my tu pianę bijemy skoro byle norma była....??? normalnie jak za komuny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 31.08.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Kszhu .A co to jest watunkami?Jak się człowiek nachla to niech nie pisze ,bo to wstyd.Chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 31.08.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Tak wystarczą,dla karolka i miloszenki Zróbcie u mnie lub kszhu pomiary to wtedy możecie mówić z podniesionym czołem bo narazie to stek bzdur i nie dopowiedzeń. Nie zauważyłeś że nikt nie chce z tobą gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts