niktspecjalny 13.11.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Najpierw był kocioł gazowy... Zimne, białe ustrojstwo, łypiące na mnie błękitno- lodowatym okiem. W zmowie z Gazpromem drenował mi kieszeń. W słoty jesienne postał kuminek - dla nastroju, a przy okazji nieźle grzeje (autorskie DGP). Czyli jak domniemam KG poszedł w odstawką a kominkiem zabezpieczasz całe ciepło w domu.Innej opcji nie ma ???.Niestety nie kupuje już tego ,że kominek mam w salonie tylko dla nastroju.Bo jak za oknem przez np.tydzień będzie utrzymywał się siarczysty mróz ,wtedy to dopiero nastrój będziesz musiał podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romole 13.11.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Oko cały czas działa - CWU.Co do kominka, to w każdych warunkach jest przyjemnie...Nauka nie poszła w las;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts