Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Kasi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu bardzo fajne i konkretne zakupy :yes: A jeśli już o ręcznikach mowa to ja lubię właśnie z Ikei, ceny rozsądne i fajnie zbierają wodę. Jakoś nie lubię tych bardzo grubych bo przy niektórych mam wrażenie, że po wytarciu się dalej jestem mokra ;) A schną bardzo długo a ja nie mam osobnego pomieszczenia do suszenia więc na czasie mi zależy ;)

Masz rację, tez mam kilka z Ikei i to kupionych po jakiś przecenach-wszystkie są super:) no oprócz jednego mega grubego-on to bardziej jako koc się przydaje niż ręcznik, bo marnie zbiera.

Cześć :) Leżanka z ikea zawsze mi się podobała. Też bym taką chciała mieć i już zazdroszczę :) Kasiu bardzo podoba mi się lampka, którą kupiłaś. Czekam na następne relacje. Wiosna idzie, a u Was las i jeziora, ach pięknie jest...

Dziękuję:) lampka też mi się podoba:), ostatnio dostałam od Teścia super lampę naftową-bardzo starą i klimatyczną i uwaga: nowiutką:)

Jutro jedziemy do Castoramy po szafkę i umywalkę do łazienki-no oby się udało!

Prosi się Piotra, by tu bywał to mi frekwencja wzrośnie;)

Wczorajsza wizyta w castoramie sprawiła, że jesteśmy bogatsi o meble łazienkowe. No nie są to meble moich marzeń, ale wstydu też nie ma.

http://img59.imageshack.us/img59/5779/503285cena.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img692.imageshack.us/img692/4881/503308cena.jpg

kupiliśmy też umywalkę, żeby potem nie kombinować.

Małą łazienkę chcemy zrobić bez szaleństw-zarówno kosztowo jak i stylowo bardzo zachowawczo- w górnej liczę na meksykańskie klimaty;).

Płytki mamy na oku w dwóch opcjach:

http://img855.imageshack.us/img855/2711/358fb0fc0119fcf55dbdd10.jpg

jeżeli wybierzemy te to bez tych dekorów, które są na lewej ścianie

albo te:

http://img526.imageshack.us/img526/6981/80d8f93c8f5851deacda7bd.jpg

Małżonek chce opcję pierwszą, mi w sumie wszystko jedno ale skłaniałabym się do drugiej bo jest sporo tańsza.

Jak chłop daje kasę to bierz ! GŁUPIA ! :)

Ja tez za opcą 1 :yes: Masz tam 4 rodzaje płytek. Zrezygnowałabym z tej na podłodze bo taka....

Fajna kosteczka pod prysznicem i do tego ta jasna w jakiejs ciekawej kombinacji :D

kachna widzę, że szalejesz zakupowo :) czy Wy tez tak macie , że zamiast kiecek i butów wolicie aktualnie oglądać płytki/panele/umywalki/meble itp?

Mam jeszcze raz małe pytanko kominowe. czy mogłabys mi napisać (może być na priv) ile Was kosztowało wykończenie kominów? Może masz jeszcze gdzieś na fv wyszczególnione. Moje dwa z materiałem (styropian plus ten tynk jak Twój i robocizna) ok 1000 zł i nie wiem czy to dużo czy mało.

kachna widzę, że szalejesz zakupowo :) czy Wy tez tak macie , że zamiast kiecek i butów wolicie aktualnie oglądać płytki/panele/umywalki/meble itp?

.

Ja trochę inaczej, choć podobnie: chwilowo gustuję tynkach, tudzież w szambach betonowych :) ( i na co mi przyszlo)

dorka czy Ty mi wszędzie musisz przypominać o tym szambie?? :D noż kurde wiem że nie załatwione i nie wiem nawet dokładnie gdzie ma być (musze odgrzebac projekt) i koparki nawet nie ma do dołu, ale ziemia zmarznięta i kopać nie można nie? co sobie będę głowę zawracała :):) czytałam ostatnio, że to betonowe to waży ze 4 tony, a jak oni nie wiadą do mnie to cio?

Ja mam inną zagwozdkę, co i dlaczego wybrać: jedne są takie głębokie, że hej, inne są płytsze za to dłuższe. Co jest zaletą a co wadą w tych urokliwych ustrojstwach i co wybrać - zupełnie nie wiem...