elizakop 27.02.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cześć Leżanka z ikea zawsze mi się podobała. Też bym taką chciała mieć i już zazdroszczę Kasiu bardzo podoba mi się lampka, którą kupiłaś. Czekam na następne relacje. Wiosna idzie, a u Was las i jeziora, ach pięknie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.02.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Kasiu bardzo fajne i konkretne zakupy A jeśli już o ręcznikach mowa to ja lubię właśnie z Ikei, ceny rozsądne i fajnie zbierają wodę. Jakoś nie lubię tych bardzo grubych bo przy niektórych mam wrażenie, że po wytarciu się dalej jestem mokra A schną bardzo długo a ja nie mam osobnego pomieszczenia do suszenia więc na czasie mi zależy Masz rację, tez mam kilka z Ikei i to kupionych po jakiś przecenach-wszystkie są super:) no oprócz jednego mega grubego-on to bardziej jako koc się przydaje niż ręcznik, bo marnie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.02.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Cześć Leżanka z ikea zawsze mi się podobała. Też bym taką chciała mieć i już zazdroszczę Kasiu bardzo podoba mi się lampka, którą kupiłaś. Czekam na następne relacje. Wiosna idzie, a u Was las i jeziora, ach pięknie jest... Dziękuję lampka też mi się podoba:), ostatnio dostałam od Teścia super lampę naftową-bardzo starą i klimatyczną i uwaga: nowiutką Jutro jedziemy do Castoramy po szafkę i umywalkę do łazienki-no oby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 28.02.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 a tu kuchnia w stylu chalet z domieszka pałacową... http://homeklondike.com/wp-content/uploads/2012/02/4-slopeside-chalets-by-locati-architects.jpg Kuchnia szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.02.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 oj tak, szacun:) jak dobrze pójdzie będę mieć z tej inspiracji półkę na świeczki nad blatem;) no dobre i to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 01.03.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 U la la mamy chłopa ! Pierwszy facet w odwiedzanych przeze mnie wątkach ! I to jaki ! Panie Piotrusiu, czy mówił ktos Panu, że niezłe z Pana ciacho Chyba będę tu częściej zaglądać Kuchnia świetna....ale Ja tylko zerżnęłam z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.03.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Prosi się Piotra, by tu bywał to mi frekwencja wzrośnie;)Wczorajsza wizyta w castoramie sprawiła, że jesteśmy bogatsi o meble łazienkowe. No nie są to meble moich marzeń, ale wstydu też nie ma. http://img59.imageshack.us/img59/5779/503285cena.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img692.imageshack.us/img692/4881/503308cena.jpg Uploaded with ImageShack.us kupiliśmy też umywalkę, żeby potem nie kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Tak ! Uprasza sie Piotra o zdyscyplinowaną frekwencję ! No proszę. Fajne te szafki Jednak będzie chalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.03.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 No proszę. Fajne te szafki Jednak będzie chalet No oby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 drzewnie sie robi.... Co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.03.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Teraz szukamy kibelka i płytek do małej łazienki, ona idzie na pierwszy ogień. No i kabina prysznicowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Kasiu a o jakich płytkach myslisz ?Kibelek jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.03.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Małą łazienkę chcemy zrobić bez szaleństw-zarówno kosztowo jak i stylowo bardzo zachowawczo- w górnej liczę na meksykańskie klimaty;).Płytki mamy na oku w dwóch opcjach:http://img855.imageshack.us/img855/2711/358fb0fc0119fcf55dbdd10.jpg Uploaded with ImageShack.us jeżeli wybierzemy te to bez tych dekorów, które są na lewej ścianie albo te: http://img526.imageshack.us/img526/6981/80d8f93c8f5851deacda7bd.jpg Uploaded with ImageShack.usMałżonek chce opcję pierwszą, mi w sumie wszystko jedno ale skłaniałabym się do drugiej bo jest sporo tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Jak chłop daje kasę to bierz ! GŁUPIA ! Ja tez za opcą 1 Masz tam 4 rodzaje płytek. Zrezygnowałabym z tej na podłodze bo taka.... Fajna kosteczka pod prysznicem i do tego ta jasna w jakiejs ciekawej kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 02.03.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Jak chłop daje kasę to bierz ! GŁUPIA ! Ja tez za opcą 1 Masz tam 4 rodzaje płytek. Zrezygnowałabym z tej na podłodze bo taka.... Fajna kosteczka pod prysznicem i do tego ta jasna w jakiejs ciekawej kombinacji coś pokombinujemy:) kasa i tak wspólna to i okazja taka sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 oj tam, oj tam .. Ale to on zachęca do rozrzutności ! To dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.03.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 kachna widzę, że szalejesz zakupowo czy Wy tez tak macie , że zamiast kiecek i butów wolicie aktualnie oglądać płytki/panele/umywalki/meble itp? Mam jeszcze raz małe pytanko kominowe. czy mogłabys mi napisać (może być na priv) ile Was kosztowało wykończenie kominów? Może masz jeszcze gdzieś na fv wyszczególnione. Moje dwa z materiałem (styropian plus ten tynk jak Twój i robocizna) ok 1000 zł i nie wiem czy to dużo czy mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.03.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 kachna widzę, że szalejesz zakupowo czy Wy tez tak macie , że zamiast kiecek i butów wolicie aktualnie oglądać płytki/panele/umywalki/meble itp? . Ja trochę inaczej, choć podobnie: chwilowo gustuję tynkach, tudzież w szambach betonowych ( i na co mi przyszlo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.03.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 dorka czy Ty mi wszędzie musisz przypominać o tym szambie?? noż kurde wiem że nie załatwione i nie wiem nawet dokładnie gdzie ma być (musze odgrzebac projekt) i koparki nawet nie ma do dołu, ale ziemia zmarznięta i kopać nie można nie? co sobie będę głowę zawracała :) czytałam ostatnio, że to betonowe to waży ze 4 tony, a jak oni nie wiadą do mnie to cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.03.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ja mam inną zagwozdkę, co i dlaczego wybrać: jedne są takie głębokie, że hej, inne są płytsze za to dłuższe. Co jest zaletą a co wadą w tych urokliwych ustrojstwach i co wybrać - zupełnie nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts