kachna2802 14.03.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 O kurde jakie zainteresowanie:) Przyszedł elektryk, powiedział co i jak, ile kabla, gdzie potrzeba, jaka rozdzielnia itd ( generalnie nuda;). Plan działania został ustalony. W poniedziałek jedziemy z nim do hurtowni po kable i inne gadżety i zaczynamy akcję KABEL;). Znaczna część roboty po naszej stronie, on będzie nadzorował, odbierał i podbijał. Finansowo nie wygląda to tragicznie w zalezności jakie wybierzemy gniazdka i włączniki. Szaleć niebędziemy, bo nie mamy z czym:).Jednak radość ogromna, sezon rusza:). W dodatku ptaszki ćwierkają, że ok 10 kwietnia zawita kanalizacja:lol2::lol2: ale tfu tfu odpukać, uwierzę jak obaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Aj toldżja !!!! Leć i szalej w tej hurtowni Nic tak pozytywnie nie nastraja jak zakup rozdzielni Kanalizacja w lesie ? Jakim cudem ? U nas w Wawie, w wielu dzielnicach nie ma a u Ciebie w puszczy zakładają ? Dziwny jest ten świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kachna, trzymam kciuki za prund i kanalizę. U mnie w lesie też jest kanaliza i bardzo ją sobie chwalimy Nie mam wodociągu a kanalizę i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Marimag mamy farta, bo do tej pory kanalizacji tam nie było. Jednak mamy w okolicy trzy jeziora-pełno ośrodków wypoczynkowych. Nie raz nie dwa, unikając kosztów szamba, ścieki trafiały do jezior. By tego uniknąć gmina postanowiła zacząć od kanalizacji a następnie czeka oczyszczanie wody. Bardzo chwalebny to plan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.03.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kachna, trzymam kciuki za prund i kanalizę. U mnie w lesie też jest kanaliza i bardzo ją sobie chwalimy Nie mam wodociągu a kanalizę i owszem Nie dziękuję, wodociągu też u nas ni widu ni słychu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 O tak ! Plan chwalebny, tylko, żeby się środki unijne w tym jeziorze nie rozpłyneły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.03.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 O tak ! Plan chwalebny, tylko, żeby się środki unijne w tym jeziorze nie rozpłynęły ! Jedno już oczyszczone, zostały jeszcze dwa. Pewno nie jeden środek rozpłynie się w sposób fantastyczno-baśniowy .Ważne, że nie całość i w dodatku widać efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kasia, to może pomyślcie o pensjonacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 O no to gratuluję kanalizacji, to duża ulga. U nas tez dopiero w tym roku uruchamiają, a w środku miasta właściwie jesteśmy. Mam tylko nadzieję, że odpalą przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 15.03.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kasia, to może pomyślcie o pensjonacie Myślę o tym codziennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 15.03.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 O no to gratuluję kanalizacji, to duża ulga. U nas tez dopiero w tym roku uruchamiają, a w środku miasta właściwie jesteśmy. Mam tylko nadzieję, że odpalą przed przeprowadzką na gratulacje przyjdzie pora, jak już ją odpalą trzymam kciuki za Waszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.03.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kasiu super wieści!!!!!! u nas kanaliza pociągnięta już w tamtym roku, ale w tym trzeba się wpiąć i zapłacić za projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 15.03.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Mam pytanie, sprawdzałyście może jaka jest różnica w kosztach między tynkiem maszynowym a karton-gipsem? U nas teraz burza mózgów w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 tak na szybko i po łebkach:tynki maszynowe z robocizną: 25-29zł/m2k-g + klej: 12 zł /m2 robocizna własna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 15.03.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 tak na szybko i po łebkach: tynki maszynowe z robocizną: 25-29zł/m2 k-g + klej: 12 zł /m2 robocizna własna no to jest znaczna różnica... bo ostatnio jeden z kilkudziesięciu super doradców nam wmawiał, że różnica to dwa złote na metrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja bym karton gipsy sobie darowała. Piszesz, że domek nie za duży a robiąc je, jeszcze bardziej go zmniejszysz. Cronin, witam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 15.03.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja bym karton gipsy sobie darowała. Piszesz, że domek nie za duży a robiąc je, jeszcze bardziej go zmniejszysz. Cronin, witam sąsiadkę tez bym sobie darowała, ale kasa kasa kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.03.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 O ? kolejna uczestniczka mareckich korków? miło mi Kasia zobacz jakie u Ciebie ceny materiałów, ile liczą sobie tynkarze, jaki chcesz ten tynk. Ta różnica może się zmniejszyć lub zwiększyć ale 2 zł to już przesada. kG na kleju (nie ruszcie) zmniejszą pomieszczenie o 3-4 cm. My je robimy bo liczy się kasa i czas. Sufity i tak będą podwieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kasia, Wy rządzicie ! Ja sie wcinam z dylematami Cronin, o nie ! Ty w Markach a ja na Bródnie. Za żadne pieniądze, nie chciałabym się identyfikować z waszymi korkami. Ale problem znam, wiem, brałam udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 O na Bródnie, to Ty swojaczka, jeszcze się zaraz okaże że do jednego przedszkola chodziłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts