Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Kasi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu...analizując zdjęcie, dochodzę do nastepujacych wniosków:

- deski tylko lekko oszlifowane

- dali bejcę i olej

- widać, że to jakies odpadowe ale jak wygląda !

Liczy sie pomysł i inwencja twórcza :)

A telefonu koleżanka NIE WYKONAŁA !!! :mad:

Do tynków na parterze skłania nas czas, którego już nie mamy. W naszym przypadku czas to też pieniądz, bo im wcześniej wyniesiemy się z mieszkania, tym szybciej przyniesie nam ono kasę. Mamy już wstępny zarys kuchni, bardziej pokazuje on rozmieszczenie mebli niż ich faktyczny wygląd. Prezentuje się to tak:

http://img259.imageshack.us/img259/9034/93877448.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img819.imageshack.us/img819/593/92973260.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Fronty będą zupełnie inne, a blat prawdopodobnie posłuży od razu za parapet. Coś tam powoli się klaruje w głowie.

Jaka wielka ta Twoja kuchnia !

Kochana, teraz to nic innego jak zając sie produkcja małych głodomorów!

Za taki blat to bym chyba była w stanie zabić ;)

Forma kuchni bardzo telewizyjna. Masz w planach jakis programik kulinarny ? ;)

Kasiu kuchnia super ;)

Nie wiem jak cenowo to wychodzi, ale jak mi powiedzą dziesięć koła , bez sprzętu to chyba padnę.

Pewnie są i droższe.....

Wczoraj zaczęliśmy robić dziury pod puszki w kuchni, i padł mi cały plan, bo nie wiem co gdzie ustawić, ech właściwie to lodówki nie wzięłam pod uwagę , a to okien za dużo, a to ścian za mało, można dostać młodych :bash:

Na szczęście sąsiadka przyszła z odsieczą i mi projekt zrobi.

Pozdro

U nas już puszki w większości na swoich miejscach. Właśnie , dlatego wcześniej konsultowaliśmy sprawę ze stolarzem żeby powiedział, gdzie w kuchni elektrykę rozmieścić. Ja robiłam wcześniej wycenę mojej kuchni na plenerze Ikei , zakładając fronty Adele (bynajmniej nie najdroższe) i właściwie bez jakiś bajerów. To kuchnia bez sprzętu ( tylko ze zlewem i baterią) wyszła na prawie 17 tys. Z tego powodu byłam już nastawiona na większe wyceny. Wczoraj dostaliśmy drugą wycenę, co prawda mało precyzyjna ale w zależności od ilości bajerów 8-10 tys.

Wstępnie umówiliśmy się z tynkarzami na 10 maja. Oby tak było;). Dzisiaj ma być miła Pani od alarmu. Zobaczymy co zaproponuje.