kachna2802 17.04.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dzięki za inspirację, łazienka super ale coś wątpię, czy da się takową zrobić tanim kosztem. Wszelkie drewno nadające się do łazienek jest masakrycznie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kasiu...analizując zdjęcie, dochodzę do nastepujacych wniosków: - deski tylko lekko oszlifowane - dali bejcę i olej - widać, że to jakies odpadowe ale jak wygląda ! Liczy sie pomysł i inwencja twórcza A telefonu koleżanka NIE WYKONAŁA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.04.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Kochana przepraszam ale ostatnio mam urwanie d...py:(. Jak tylko znajdę chwilę i natchnienie zadzwonię. Z dobrych wiadomości elektryka ma się ku końcowi i chyba jednak będą tynki. Tylko na parterze ale zawsze do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 noo kachna to co się nie chwalisz? gadaj tu zaraz jak na spowiedzi co tam u Was i do tego a foty czekamy :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.04.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Kasia to żwietne wiadomości ! A co Was skłoniło do podjęcia tak kontrowersyjnych rozwiązań Foty ! Chyba nie trzeba o nie prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Do tynków na parterze skłania nas czas, którego już nie mamy. W naszym przypadku czas to też pieniądz, bo im wcześniej wyniesiemy się z mieszkania, tym szybciej przyniesie nam ono kasę. Mamy już wstępny zarys kuchni, bardziej pokazuje on rozmieszczenie mebli niż ich faktyczny wygląd. Prezentuje się to tak:http://img259.imageshack.us/img259/9034/93877448.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img819.imageshack.us/img819/593/92973260.jpg Uploaded with ImageShack.us Fronty będą zupełnie inne, a blat prawdopodobnie posłuży od razu za parapet. Coś tam powoli się klaruje w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.04.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jaka wielka ta Twoja kuchnia ! Kochana, teraz to nic innego jak zając sie produkcja małych głodomorów! Za taki blat to bym chyba była w stanie zabić Forma kuchni bardzo telewizyjna. Masz w planach jakis programik kulinarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Kuchnia faktycznie wyjdzie spora- tam, gdzie ten długi blat od wew. będą same szuflady . Kucharką wybitną nie jestem, ale chętnie zaprosiłabym Okrasę żeby se chłopina pogotował w środku lasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Pierdolca kuchennego doskonale rozumiem i w pełni usprawiedliwiam Jak zaprosisz tego chłopinę to bardzo prosze nie zapomnieć o mnie ! Dobrze ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Pierdolca kuchennego doskonale rozumiem i w pełni usprawiedliwiam Jak zaprosisz tego chłopinę to bardzo prosze nie zapomnieć o mnie ! Dobrze ????????????????? Tak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 i mnie też a tak na poważnie to fajną kuchnię będziesz miała i dużą dzięki dobra Kobieto:) czekamy teraz na drugą wycenę-ma być wieczorem! Pierwsza już jest 10 500, zobaczymy co powie drugi stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ale wielka, jak ja Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ta kuchnia ma zaledwie 12 m2 , może przez kształt wydaje się taka duża...a co myślicie o cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.04.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Kasiu ale prezentacja ceny nie należy do profesjonalnych Za co te tysiące ? Prosze o rozpiskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Za meble i robociznę szczegółów jeszcze nie podam bo ilości i wielkości szafek jeszcze nie dogadane. Kuchnia została wymierzona, powiedziałam gdzie mają być szuflady, jakie fronty i blat i Pan stolarz tak policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.04.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A agd ? Wliczone w całość ?Z czego te szafki ?Blaty ?Będą carga i inne bajery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 No coś Ty, agd osobno, będą carga i wolno domykające się szuflady i kosze wiklinowe-sztuk trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 23.04.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Zarówno fronty jak i blaty to płyta bodajże mdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Kasiu kuchnia super Nie wiem jak cenowo to wychodzi, ale jak mi powiedzą dziesięć koła , bez sprzętu to chyba padnę. Pewnie są i droższe..... Wczoraj zaczęliśmy robić dziury pod puszki w kuchni, i padł mi cały plan, bo nie wiem co gdzie ustawić, ech właściwie to lodówki nie wzięłam pod uwagę , a to okien za dużo, a to ścian za mało, można dostać młodych Na szczęście sąsiadka przyszła z odsieczą i mi projekt zrobi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 25.04.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 U nas już puszki w większości na swoich miejscach. Właśnie , dlatego wcześniej konsultowaliśmy sprawę ze stolarzem żeby powiedział, gdzie w kuchni elektrykę rozmieścić. Ja robiłam wcześniej wycenę mojej kuchni na plenerze Ikei , zakładając fronty Adele (bynajmniej nie najdroższe) i właściwie bez jakiś bajerów. To kuchnia bez sprzętu ( tylko ze zlewem i baterią) wyszła na prawie 17 tys. Z tego powodu byłam już nastawiona na większe wyceny. Wczoraj dostaliśmy drugą wycenę, co prawda mało precyzyjna ale w zależności od ilości bajerów 8-10 tys. Wstępnie umówiliśmy się z tynkarzami na 10 maja. Oby tak było;). Dzisiaj ma być miła Pani od alarmu. Zobaczymy co zaproponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts