Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Kasi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wylewki spędzają mi sen z powiek, powinniśmy zrobić je najdalej w połowie czerwca żeby w lipcu robić kartongipsy, ale bez szans.

Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem. U nas już powinny właściwie się kończyć, żeby spokojnie poschnąć. Ja już myślami układałam panele na podłodze od połowy czerwca. Niestety przez super szybkich tynkarzy wszystko się posypało. Ciekawe jak my się w sierpniu mamy wprowadzić;(:cry::cry::cry::cry:

Moose, kiedy ja muszę się wprowadzic w sierpniu bo lokator do mieszkanie właśnie wtedy wchodzi. Także ja co najwyżej wprowadzę się na goły beton:)
Wprawdzie miałam dechy na podlodze ale nie skończone, szafek nie miałam ani blatów, same murki w kuchni, wprowadziliśmy się z materacem i 2 krzesełkami wędkarskimi, wspominamy z rozrzewnieniem :) Trzymam kciuki

Kasiu, nos do góry !!! To sobie namiot rozstawicie. Zamiast kuchni, konserwa turystyczna i gitara przy ognisku.

Za jakis czas, będziesz to wspominała z uśmiechem na ustach. W tak romantycznych okolicznościach, szybko sie robia potomki ;)

A mama nie poratuje Was małym lokum na czas wykończeniówki ????

Kochana przecież jes,t to problemów nie będzie co ?

Pogoń tych tynkarzy !!! Powiedz, że jesli się z tym nie uporaja do ( wyznacz termin) to im nie zapłacisz ! Na bank, maja gdzieś druga fuchę a Was robia w konia. Jesteście za grzeczni. Domagaj sie swojego, w końcu za to płacisz !

Kasiu, nos do góry !!! To sobie namiot rozstawicie. Zamiast kuchni, konserwa turystyczna i gitara przy ognisku.

Za jakis czas, będziesz to wspominała z uśmiechem na ustach. W tak romantycznych okolicznościach, szybko sie robia potomki ;)

A mama nie poratuje Was małym lokum na czas wykończeniówki ????

Kochana przecież jes,t to problemów nie będzie co ?

Pogoń tych tynkarzy !!! Powiedz, że jesli się z tym nie uporaja do ( wyznacz termin) to im nie zapłacisz ! Na bank, maja gdzieś druga fuchę a Was robia w konia. Jesteście za grzeczni. Domagaj sie swojego, w końcu za to płacisz !

Kochana zapewniam Cię, że za grzeczni to akurat my nie jesteśmy. Tylko nie możemy sobie pozwolić na wywalenie ich ,bo kolejni dopiero na Sierpień mogliby być. Mama poratuje lokum-zarówno jedna , jak i druga i obie są kochane jednak ja wychodzę z założenia, że takie wspólne pomieszkiwanie może bardziej zaszkodzić niż pomóc w relacjach rodzinnych. Dlatego wybiorę beton:). Tyle dobrego, że widać już koniec tych tynków a tyle złego, że nie widać końca deszczu a to nie pomaga w schnięciu:cry::cry:

Przecudnie u Was. Jedna tynki widzę a nie płyty k-g :) Trzymam kciuki żeby panowie się uwinęli. Ciesz się , że musisz się wprowadzać w sierpniu a nie np w grudniu. Dacie radę :)

No wybraliśmy tynki bo czas nas goni....jednak z oszczędności tylko na parterze i sufity oraz wc w piwnicy.

Coraz piękniej się u Ciebie robi, działki to normalnie tak Wam zadraszczam, że hej. Wydaje mi się, ze dacie rade na sierpień wykończyć chociaż jeden pokoik i wprowadzić się "na swoje" o ile panowie od wylewek nie będą kombinować to powinno ładnie wszystko podeschnąć. Rogi do góry - lato idzie:wiggle: