Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Kasi

Recommended Posts

Ale fajna kuchnia ! :jawdrop:

To prowizorka ?

Ja do takiego efektu zamierzam dojść.

Kapitalne usytuowanie, fajna wyspa pod zlewem a jaki dizajnerski dozownik na płyn czy mydło !

ZAZDROSZCZĘ !!!!!

no kochana jest to kuchnia najwyższych lotów:meble dała nam sąsiadka, bo zamierzała je wynieść na śmietnik:). ,,Wyspę" pod zlewem własnoręcznie zbił mój teść z pozostałości szalunkowych!Dozownik 2 zł w biedronce, na zdjęciu nie widać jeszcze lodówki firmy Polar i tu uwaga: z 1977 roku:). Zlewozmywak również spadkowy, podobnie jak i czajnik elektryczny. Także kochane MAM KUCHNIĘ ZA DWA ZŁOTE:)

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wow! Rewelacja!!!! i tak jak Nita pisze, rekord forum :D fajnie będzie zobaczysz i na spokojni będziesz sobie potem urządzać już na miejscu i wszystko będzie do siebie pasować, bo tak na hurrra to różnie bywa z tymi zakupami ;)

A przypomnij mi z jakiego powodu taki termin przeprowadzki? musicie opuścić mieszkanie?

Wow! Rewelacja!!!! i tak jak Nita pisze, rekord forum :D fajnie będzie zobaczysz i na spokojni będziesz sobie potem urządzać już na miejscu i wszystko będzie do siebie pasować, bo tak na hurrra to różnie bywa z tymi zakupami ;)

A przypomnij mi z jakiego powodu taki termin przeprowadzki? musicie opuścić mieszkanie?

Dokładnie tak

To był intensywny weekend budowlany. Dokończyliśmy malowanie gabinetu, wczoraj położyliśmy panele a dzisiaj od rana trwało składanie naszej leżanki. Na chwilę obecną wygląda to tak:

http://img196.imageshack.us/img196/6329/upxn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

wersja rozłożona:

http://img29.imageshack.us/img29/1011/2rgh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kasiula, no super !

Pokaż inne wnętrza.

Łazienka juz gotowa ?

Sralon ?

Pokaż trochę tej Waszej cudnej działki.

Może jakis widoczek z tarasu :rolleyes:

Kochana Anno, łazienka nie tyle, że nie jest gotowa ale jest totalnie rozpieprz....a.

Taras to marzenie przyszłości a salon to składowisko styropianu:).Także póki co musi

Ci wystarczyć mini gabinecik:)