marimag 22.07.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja pierdzielę ! Ja tez chcę mieć taka monotonnię. ! Widzę, że grill na szeroka skale zaplanowany. Dinozaura będziecie grilowac czy co ? Salon....no taki w stylu industrialnym ale cierpliwie czekam aż coś się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 22.07.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja pierdzielę ! Ja tez chcę mieć taka monotonnię. ! Widzę, że grill na szeroka skale zaplanowany. Dinozaura będziecie grilowac czy co ? Salon....no taki w stylu industrialnym ale cierpliwie czekam aż coś się wyklaruje no kurde mówiłam Chłopu, że mam dużo kuleżanek na forum, to wyciął 50 sosenek i czeka w gotowości co, by nikt głodny nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 To te sosenki mamy jeśc czy jak tam u Was w obyczaju ? Wiele się mówi o Polskiej gościnności ale sosenek z grilla, żem jeszcze nie ziarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.07.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 kuchnia na czasie, niektórzy płacą krocie aby uzyskać taki efekt. Widok za oknem rewelacja, gdybym miała takie drzewa w ogrodzie, nic by mi więcej nie trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 27.07.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 projekcik łazienki: http://img405.imageshack.us/img405/1920/ls1k.jpg Uploaded with ImageShack.us Dla zainteresowanych, w LM za dokonanie zakupów za bodajże 300 zł (obojętnie co) zrobią Wam gratis projekt, może nie powala na kolana ale za to pewnie będzie pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 O kurde ! Ile metrów ma Wasza łazienka ? Wydaje sie ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 29.07.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 To tylko złudzenie, ma 9 metrów z kawałkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 To sporo ! Masz dwa razy większą niz Ja i to na 6 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.07.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Kasiu łazienka przestronna naprawdę u nas nasza dolna i na razie jedyna ma 4 z kawałkiem ,ale i tak kabina leży idealnie. Kabina jest naprawdę fajna, sporo w niej miejsca i ładnie się prezentuje, też będziecie zadowoleni kiedy przeprowadzka? spakowani już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 03.08.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 My już przeprowadzeni, walczymy z chaosem. Niestety nie mam netu i tylko z doskoku coś mogę napisać. Z dnia na dzień zostałam bezrobotna i padło nam auto. Póki co mamy pecha, no ale przecież nie codziennie pada deszcz (przynajmniej mam nadzieję)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Śmiać się czy płakać ???? Gratuluję przeprowadzki i zazdroszczę stosunku do przeciwności losu. U mnie zawsze KUŹWA pada, leje i El ninjo zapierdziela na maksa. Gratuluję przeprowadzki. Trzymam kciuki za rozwiązanie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.08.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 My już przeprowadzeni, walczymy z chaosem. Niestety nie mam netu i tylko z doskoku coś mogę napisać. Z dnia na dzień zostałam bezrobotna i padło nam auto. Póki co mamy pecha, no ale przecież nie codziennie pada deszcz (przynajmniej mam nadzieję)... Gratuluję przeprowadzki, a co do reszty, byle zdrowie dopisywało, pozostałe rzeczy na pewno się ułożą. Może na dużo lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Gratuluję przeprowadzki, a co do reszty, byle zdrowie dopisywało, pozostałe rzeczy na pewno się ułożą. Może na dużo lepsze! Kacha, trzymaj się... będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kasiu, po burzy zawsze słonko teraz będzie tylko lepiej. Gratuluję przeprowadzki, a w pewnych sprawach to możemy sobie podać rączki. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ze co?!!!!Ze wy już mieszkacie?!!!TO BYL EXPRESS!!!!!!Zycze Wam samych szczęśliwych dni w nowym domku,zdrowia i zyczliwych ludzi w poblizu:yes:Boziu ten widok za oknem:D:DCUDNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.08.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 ale czy my za przeprowadzkę jakiegoś szampana wypiłyśmy? chyba nie http://angelsms.pl/img/szampan_full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.08.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Gratuluję przeprowadzki!!!!! a co do reszty, znajdziesz jeszcze lepszą pracę, bo burzy zawsze przychodzi słońce! nam też zawsze auto pada w najmniej odpowiednim momencie, kiedy wszystko zaplanowane jak trzeba a tu zonk! powodzenia!!!!kiedy planujecie neta podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 26.08.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 kiedy planujecie neta podłączyć? Dzisiaj:):lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 No to kuźwa gratulujemy, ale gdzie foty ???? Fan klub czeka, wiesz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Kasiu, jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts