Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Kasi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Dziewczęta nawet nie wiecie jaką mi sprawiacie radość, że tu jeszcze zaglądacie:). Ciepło na pewno się przyda, bo w domu zaczyna już lekko pizgać:(. NA chwilę obecną walczymy z ociepleniem, czasem i nerwami. Po lesie faktycznie biegam z koszyczkiem, bo inaczej chyba bym tu oszalała a tak to sobie powtarzam ,,Kasiu przecież o tym marzyłaś". Coraz większe zmęczenie przekłada się na tęsknotę za naszym blokowym mieszkaniem. Dojazdy do pracy, jak i ona sama bardzo męczą. Jednak najgorsza jest ta niepewność, czy uda się wykończyć dół i wstawić piec przed zimą. Pociesza kolor lasu i grzybki (niestety nie halucynki;), jednak trzeba sobie powiedzieć jedno ŻYCIE TO NIE JE BAJKA;)

Kasiu, też taką nrwówkę przeżywałam dokładnie 2 lata temu... czy uda się wprowadzić przed zimą i udało się podłączyć piec w październiku, a na gołe dechy wprowadziłam się 11 listopada, mieliśmy materac i 2 wędkarskie krzesełka, nie mieliśmy szafek w kuchni ale się dało mieszkać :yes: TRZYMAM KCIUKI :hug:

Kaśka, wykończeniówka potrafi wykończyć :) sił i kasy z reguły już brak. Ale to cały urok zamieszkania w nowym nie do końca wykończonym domu. Będziecie to kiedys wspominac ze śmiechem. :) Życzę dużo siły i optymizmu. Na pewno Wam się uda.

• 3 weeks później...
Kochaniutkie moje:).Dzisiaj chyba kupimy piec i kaloryfery ( no jakby to powiedzieć NAJWYŻSZA PORA). Ocieplenie domu już na finiszu. Kuchnia gotowa czeka u stolarza, w przyszłym tygodniu kładziemy kafelki na podłodze i ścianach żeby można było ruszyć do przodu. Bywa ciężko ale pogoda póki łaskawa także jakoś się trzymam:)

Witam, witam

zaglądam po przerwie i co widzę??PRZEPROWADZKA!!! Gratuluję:D. I gratuluję szybkiego znalezienia pracy:D. Reszta się ułoży, aby się przyzwyczaić potrzeba czasu.Ja zmieniłam pracę półtora miesiąca temu i już można powiedzieć czuję się dobrze w nowym miejscu. Tyle, że wykończeniówka jak na razie nam dobrze w kość dała i my w tym roku się nie wprowadzimy:mad:. Tym bardziej wam gratuluję.

Pozdrawiam i kibicuję montażowi CO. Na razie jak dla was zrobiło się ciepło:D.