Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Kasi

Recommended Posts

Też nie dzięki ;)'

Kurczę źle napisałam - chodziło mi o fotki z montażu od "zera" Ciekawi mnie podłączenie rury do komina.

W Opolu byłam latem_ raczej na obrzeżach ,wybraliśmy się do Zoo, fajne jest małe i przytulne, podobno był tam pożar ?

Ech to łoszczyndzanie zdecydowanie nie lubię :(

• Odpowiedzi 459
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To i ja przywitam się u Ciebie:bye:

Miły ,przytulny domek :wtf:no i to położenie,cudowne , kocham las ,zbieranie grzybów , mój bosze już z 5 lat nie byłam w lesie a ten zapach cały czas pamiętam.

Taka dygresyjka, kiedyś będąc w drodze gdzieś tam z rodzinką zatrzymaliśmy się przy drodze , w lesie no i poczułam zew krwi , nic nie mówiąc ruszyłam przed siebie , bo może już za tym świerczkiem rośnie piękny grzybek ...o nerwach mojego męża nie piszę ale trochę się mnie naszukał:rolleyes:

Powiedz tylko , nie boicie się silnych wiatrów?Bo ja to cykor jestem.

Życzę udanego sezonu budowlanego 2013 , będę zaglądać ....

Cześć Kachna! :bye:

Jaką Ty masz obłędną działkę!!! :jawdrop: Mój mąż to by oddał wszystko za taki las tuż za płotem.

Dom wpasował się w otoczenie idealnie, szczególnie taras, który pewnie będzie jednym z bardziej klimatycznych miejsc w domu.

A w jakim kierunku planujesz zmierzać z wykończeniówką? Strasznie ciekawam Twoichprzyszłych wnętrz :)

Bionda nie ma sprawy - z zasady się nie obrażam;). Witaj Dropku (jak mawia Siner;)-tarasu już się doczekać nie mogę, ma być podniesiony na drewnianych palach i mieć kominek zewnętrzny z wędzarnią( widoczny na projekcie). Co do wykończeniówki to nie należę do osób, które mają wizje na kilka lat do przodu. Ma być tak, żebym czuła się otoczona ciepłem i pięknem:). Wskazówka: drewno ma być w kolorze drewna a cegła w kolorze cegły:). Jak dotrę do domu to wkleję małą lampkę ( wiem, wiem kolejny bardzo potrzebny zakup;), która jest niewielka ale chyba dobrze odda klimat moich zamiłowań.

Zgodnie z zapowiedzią-oto moja piękna lampka:).Wiem, wiem nie jest nowoczesna ani nawet vintage ale zrobiona z prawdziwiesiunkiego drewna które kocham:).Zdjęcie nie oddaje uroku -nie widać abażuru, który również wygląda jakby był z deski takiej rozprasowanej czy cos;). Mi się podoba i to bardzo:).

http://img703.imageshack.us/img703/2489/dsc05634a.jpg

Uploaded with ImageShack.us