renata2005tychy 15.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Też nie dzięki ' Kurczę źle napisałam - chodziło mi o fotki z montażu od "zera" Ciekawi mnie podłączenie rury do komina. W Opolu byłam latem_ raczej na obrzeżach ,wybraliśmy się do Zoo, fajne jest małe i przytulne, podobno był tam pożar ? Ech to łoszczyndzanie zdecydowanie nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 15.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jutro wkleję to co znajdę z montażu.Pożar był w pawilonie płazów-spłonęło kilkaset gatunków:(. My budujemy 18 km od miasta i tam już totalne zadupie;)w Opolu to wszystko jest małe i przytulne, bo to taka większa wioska -ale piękna i przyjazna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.01.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 20.01.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 no to i Ja z rewizytą Co mam Ci powiedzieć, żeby było szczerze i ciepło ? Powodzenia? Trzymam kciuki ? Brawo ? To wszystko już było. Może ...szczęśliwego życia ? Po zdjęciach wnioskuję, że inne być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.01.2013 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Niestety może, ale oby było tak jak życzysz:)tfu tfu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.01.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 To i ja przywitam się u Ciebie:bye: Miły ,przytulny domek :wtf:no i to położenie,cudowne , kocham las ,zbieranie grzybów , mój bosze już z 5 lat nie byłam w lesie a ten zapach cały czas pamiętam. Taka dygresyjka, kiedyś będąc w drodze gdzieś tam z rodzinką zatrzymaliśmy się przy drodze , w lesie no i poczułam zew krwi , nic nie mówiąc ruszyłam przed siebie , bo może już za tym świerczkiem rośnie piękny grzybek ...o nerwach mojego męża nie piszę ale trochę się mnie naszukał Powiedz tylko , nie boicie się silnych wiatrów?Bo ja to cykor jestem. Życzę udanego sezonu budowlanego 2013 , będę zaglądać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.01.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 ta emotka:wtf: przez jakiś przypadek wkradła się do mojego poprzedniego postu ,nawet nie wiem co ona oznacza mam nadzieję,że nic obrażliwego to gwoli wyjaśnienia , pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 bionda...ale zrobiłas wejście Kuźwa, zesikam się ze smiechu gwoli wyjaśnienia... WHAT THE FUCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 21.01.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No ta emotka to skrót angielskiego przekleństwa, ale można to różnie rozumieć Macie piękny dom, Kasiu. Bardzo podobą mie się zadaszony taras, już go sobie potrafię wyobrazić. Pięknego masz psa. Bardzo podobają mie się owczarki szwajcarskie. No i ten las za oknem - pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.01.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Bionda i Zoja Art witajcie u mnie:). Mi to nawet pasowało: no tak kurde ,,skąd do cholery masz taką super działkę;)"takie wolne tłumaczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Widzę, że drugim Twoim kierunkiem jest dyplomacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.01.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Siner Co to kuźwa jest, żeby się tak z ciemnej koleżanki nabijać Kasiu wybacz ciemnej masie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 no cóż mam powiedzieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.01.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć Kachna! Jaką Ty masz obłędną działkę!!! Mój mąż to by oddał wszystko za taki las tuż za płotem. Dom wpasował się w otoczenie idealnie, szczególnie taras, który pewnie będzie jednym z bardziej klimatycznych miejsc w domu. A w jakim kierunku planujesz zmierzać z wykończeniówką? Strasznie ciekawam Twoichprzyszłych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 22.01.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Widzę, że drugim Twoim kierunkiem jest dyplomacja no kurcze powiem skromnie, że w zawodach ,,co by tu powiedzieć żeby nic nie powiedzieć a brzmiało miło" mogłabym startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 22.01.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Bionda nie ma sprawy - z zasady się nie obrażam;). Witaj Dropku (jak mawia Siner;)-tarasu już się doczekać nie mogę, ma być podniesiony na drewnianych palach i mieć kominek zewnętrzny z wędzarnią( widoczny na projekcie). Co do wykończeniówki to nie należę do osób, które mają wizje na kilka lat do przodu. Ma być tak, żebym czuła się otoczona ciepłem i pięknem:). Wskazówka: drewno ma być w kolorze drewna a cegła w kolorze cegły:). Jak dotrę do domu to wkleję małą lampkę ( wiem, wiem kolejny bardzo potrzebny zakup;), która jest niewielka ale chyba dobrze odda klimat moich zamiłowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 22.01.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zgodnie z zapowiedzią-oto moja piękna lampka:).Wiem, wiem nie jest nowoczesna ani nawet vintage ale zrobiona z prawdziwiesiunkiego drewna które kocham:).Zdjęcie nie oddaje uroku -nie widać abażuru, który również wygląda jakby był z deski takiej rozprasowanej czy cos;). Mi się podoba i to bardzo:). http://img703.imageshack.us/img703/2489/dsc05634a.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No to wreszcie mamy wizytówkę naszej Leśniczówki No prosze eco i szalet ...tak bym to widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 22.01.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 no ale jak, że szalet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 taki styl wnętrzarski i zapewniam, nie ma nic wspólnego z kiblem Zaraz Ci wkleję. Jestem pewna, że to Twój styl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts