Siner 28.01.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kasiula, postawcie tę leśniczówkę a wykańczać będziemy razem. Pomożecie ? Pomożemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.01.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kasiula, postawcie tę leśniczówkę a wykańczać będziemy razem. Pomożecie ? Pomożemy !!! Wzorowa postawa Towarzyszko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam, inspiracje z drewnem piękne. Choć zastanawiam się czy na co dzień taka ilość drewna we wnętrzu nie byłaby przytłaczająca. Kwestia gustu... Mam olbrzymią ilość drewna ale tak właśnie chciałam mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.01.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Moose ma drewniany dom , to inaczej tego nie widzę.Ja kocham drewno i na pewno otoczę się nim w miarę mozliwości, chociaż dom murowany to i możliwości inne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ale masz dom w pięknym miejscu i drewno będzie idealnie konweniowało z lokalizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 29.01.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Zgadzam się w 100%:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Cześć Kachna:)Przylazłam ze sztafety. Jako że ja ze sportami na bakier to i w sztafecie pewnie będę jako "ostatnia lecąca z pałką":D Chciałam się tylko kulturalnie przywitać. I jeszcze powiedzieć że jak na nieduży domek - to ten projekt naprawdę wszystko ma! Te schowki, garderoby - to bardzo potrzebne w domu miejsca a czesto sa po macoszemu traktowane... Co ja jeszcze chciałam?No działka... i las... i jeziora - pieknie kurde pieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 kachna pytanko mam o kominy. Tak sobie patrzę, że masz ten taki tynk ....yyyy... jak on się nazywał...z taką posypką. Jak on się Wam sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 30.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czy już coś wiadomo w wiadomej sprawie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 31.01.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ja też ze sztafety piekne, wspaniałe miejsce!!!!! i domek też się pięknie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 31.01.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nita to tynk mozaikowy, póki co trudno coś pisać o spisywaniu bo komin zbytnio nie używany;). Jednak wygląda super:).Sinerku jeżeli pytasz o to, o czym myślę to niestety nie wygląda to dobrze ale konkretne decyzje nie zapadły-dam znać jak już coś się wyklaruje. Bardzo mi miło, że się odzywasz:).Widajcie sztafetowe Kobiety, bardzo mi przyjemnie Was powitać. Lukarna my do projektu wprowadziliśmy jeszcze podpiwniczenie całego domu-przybyło 70 metrów piwnicy ( także nie brak miejsca na schowki;).Dolna łazienka jest powiększona o to pom gospodarce przy niej a górna o strych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.01.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 sztafeta ? sztafetowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 31.01.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 w sensie w pogoni za przeprowadzką( najdalej na jesień), jednoczesnie będąc w czarnej d....pie;) bądź w lesie jak kto woli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Cześć Kachna! Gonię ten peleton i dobiegłam tutaj. Domek i działka super, a te jeziorka w pobliżu, tu moje płetwy wrodzone automatycznie zamachały.... Och i ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.01.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 to widzę, że Ty z tych co do wolenia nie mają zbyt wiele do powiedzenia No bo i w czarnej doopie i w lesie ( ale to na własne życzenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.01.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dorka, Twój avatar doprowadza mojego syna do.....Wyrwie mi ekran z monitora z korzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.01.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Siner, mi też się podoba i wszystkim dzieciom, które znam. Nawet tym, które klocków za bardzo nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.01.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Syn nie cytaty jeszcze ale jak starsze cytające spojrzały na " Dom z klocków Lego" to mi tu po łbie skaczą i pytaja o co cho. Ta Pani mieszka w domku Lego ? Takim małym ? Mówię, że w dużym .... Takim wielkim jak dla ludzi ??????!!!!! No tak . To My chcemy tam pojechać i sie pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 31.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Kachna fajne panele u nas na poddaszu też będą wszędzie, głównie ze względu na koszty i łatwe utrzymanie. no i w pokoju dziecka sobie dech nie wyobrażam, zaraz by były w opłakanym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 31.01.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Idę o zakład, że nawet mój pełnoletni małżonek doceni ten avatarek:). Faktycznie sama się do tego lasu wprosiłam;) WItam Cię DorkoS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts