KrzysztofO 08.11.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam Czy ktos z was posiada moze piec firmy LaNordica. Jestem zaintereoswany szczegolnie tym modelem:http://www.piece-kominkowe.com.pl/nordica/nicoletta_vogue_forno.html Dzieki za odpowiedzi. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adin 27 28.08.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam. Czy ktoś doradzi jak sprawuje się piecyk LaNordica Fiametta. Proszę o opiniehttp://www.piecepolska.pl/la-nordica-piec-wolnostojacy-la-nordica-fiametta-o_188.htmlPozdrawiamAdrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 29.08.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam,wszędzie znajdziesz zdjęcia robione przez producenta.Poniżej w linku podsyłam Ci swoje foty detali tego pieca w tym paleniska oraz 2 kolory.Piece te są porządnie wykonane, konstrukcja jest stalowa, zewnętrzne wykończenie w zależności od modelu blacha malowana lub kafle. Palenisko jest wyłożone żeliwnymi kształtkami. link do zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 07.11.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Witam, wszędzie znajdziesz zdjęcia robione przez producenta. Poniżej w linku podsyłam Ci swoje foty detali tego pieca w tym paleniska oraz 2 kolory. Piece te są porządnie wykonane, konstrukcja jest stalowa, zewnętrzne wykończenie w zależności od modelu blacha malowana lub kafle. Palenisko jest wyłożone żeliwnymi kształtkami. link do zdjęć Pozdrawiam A czy piecyk Fiammetta ma możliwość doprowadzenia do niego bezpośredniego dolotu powietrza z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 08.11.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 A czy piecyk Fiammetta ma możliwość doprowadzenia do niego bezpośredniego dolotu powietrza z zewnątrz? niestety ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 08.11.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 niestety ale nie ma Dzięki. Tak myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 14.11.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Dziś uroczysty wieczór. Pierwsze odpalenie piecyka fiammetta. Piękna koza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.11.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Piękna koza ? A jaka rasa? Czy dużo mleka daje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 14.11.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Piękna koza ? A jaka rasa? Czy dużo mleka daje ? Piękniusia paniusia. Nie beczy, mleka nie daje, daje ciepełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 14.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 skundlona.... nie z mojej hodowli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 14.11.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Są różne hodowle, ta z Wadowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts