PiotrekM132a 12.06.2017 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Blachodachówka Venecja, na jakim etapie jesteś covallus ?? Edytowane 12 Czerwca 2017 przez PiotrekM132a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Infinity3120 13.06.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Witajcie U nas po tynkach. Wyszło 660 m2 w wariancie podstawowym. Za całość 15500zł. Czekamy na hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolacz 18.06.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Dzień dobry, czy ktoś z okolic Radomia buduje/zbudował ten dom. Spodobał nam się projekt w wersji podstawowej i przed ostateczną decyzją chcielibyśmy zobaczyć go na żywo. Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 18.06.2017 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Witajcie U nas po tynkach. Wyszło 660 m2 w wariancie podstawowym. Za całość 15500zł. Czekamy na hydraulika. [ATTACH=CONFIG]391117[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391118[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391119[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391120[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391121[/ATTACH] 660 m2 przy wersji standardowej ???. Mi przy wersji standardowej wymierzyli 690 m2 i to za 29zł za m2, więc wyjdzie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 19.06.2017 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Wystartowali Witam, jak postępy na budowie? Wrzuć jakieś fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 20.06.2017 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 jest taki plan aby zrobić dużą aktualizację - więcej info w dzienniku i na blogu podrzucę tu jakąś fotkę niedługo na zaczepkę - tempo prac zaskoczyło inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaniax27 23.06.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 up Bardzo ladnie sie prezentuje. Jezeli ktos posiada zdjecia z projektu 132b, poprosilbym jak najwiecej, szkoda ze nigdzie nie ma wizualizacji tego domu, a daloby mi to szersze spojrzenie na calosc. Pozdrawiam my mamy 132b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonb1 24.06.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Dzień dobry, czy ktoś z okolic Radomia buduje/zbudował ten dom. Spodobał nam się projekt w wersji podstawowej i przed ostateczną decyzją chcielibyśmy zobaczyć go na żywo. Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam Mamy SSZ w Groszowicach. Zapraszam. Kontakt wysłany na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 28.06.2017 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Mam prośbę do osób budujących wersję podstawową tzn z poddaszem nieużytkowym. Czym ocieplaliście strop terive , jakiej grubości i czy wylewaliście posadzkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 28.06.2017 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Mam prośbę do osób budujących wersję podstawową tzn z poddaszem nieużytkowym. Czym ocieplaliście strop terive , jakiej grubości i czy wylewaliście posadzkę ?? My będziemy ocieplać styropianem 20 i będziemy robić wylewkę, bo będziemy tam mieć strych na różne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 28.06.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 mamy tę samą koncepcję - nie wiem tylko jeszcze ile styropianu... w projekcie jest wełna i totalnie "nieużytkowe" poddasze, a pakowanie się w jakieś legary, deski etc. to już przerost formy nad treścią... na mało "użytkową" wersję to chyba nawet na styro i płytę OSB można rzucić i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patka87 29.06.2017 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Może ktoś mi podesłać projekt stropu teriva na którym będzie stał dach z Blachodachówki? Bo ja mam projekt z dachem z dachówki i wydaje mi się ten strop zbyt masywny na blachę w miejscach gdzie będą słupy od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 29.06.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 mamy tę samą koncepcję - nie wiem tylko jeszcze ile styropianu... w projekcie jest wełna i totalnie "nieużytkowe" poddasze, a pakowanie się w jakieś legary, deski etc. to już przerost formy nad treścią... na mało "użytkową" wersję to chyba nawet na styro i płytę OSB można rzucić i gotowe Można dać płytę zamiast posadzki, ale nie jestem pewny czy nie wyjdą podobne koszty a posadzka to zawsze posadzka. Myślę, że trzeba będzie dać pewno te 25 cm styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 14.07.2017 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Wziąłem się za "dokumentację". Stan aktualny - zawisła wiecha W poniedziałek wchodzi dekarz z deskami i papą... Fotkami nadrabiam powoli w dzienniku i na blogu. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 14.07.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Pytanie odnośnie drzwi wejściowych - macie standardowy otwór z projektu - szerokości 100 cm? Jakie drzwi wstawiliście (konkretnie model, producent)? Wiadomo przydadzą się jak najcieplejsze... tylko wychodzi na to, że za wąska ta dziura... jeśli ma się zmieścić ościeżnica + grubsze skrzydło to nijak nie będzie światła przejścia 90 cm... chyba, że coś źle mierzę/patrzę w specsach - przy pomiarze mnie tak Stary nastraszył :\ ew. zostaną 80, albo montarz w warstwę ocieplenia wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulqu 18.07.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Witam. Pytanie do tych co robili juz posadzki. Ile cm styropianu dawaliscie? Ile cm wylewki? Jakie koszta poniesliscie za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 19.07.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Garaż 12cm (2x6cm), pozostałe pomieszczenia 15cm (3x5cm), wylewka tyle ile wyjdzie do 23 cm, więc pewno około 6-7cm. Ja wylewam posadzkę w przyszłym tygodniu, koszt z tego co pamiętam to 27-28 zł za m2 w pomieszczeniach gdzie jest 15 cm styropianu i 32 zł za m2 w garażu. Całość koło 4200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 19.07.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Mam prośbę o wrzucenie fotek małej łazienki. Chciałbym zrobić pod przysznicem tzw. Walk in i nie mogę się zdecydować czy wejście zrobić z lewej czy prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 20.07.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Mam prośbę o wrzucenie fotek małej łazienki. Chciałbym zrobić pod przysznicem tzw. Walk in i nie mogę się zdecydować czy wejście zrobić z lewej czy prawej strony to chyba zależy jaki masz plan na pozostałe wyposażenie tj. gdzie będziesz miała umywalke lub sedes. Zdjęć faktycznej łazienki nie mam bo rodzice ostatecznie poszli w drzwi wnękowe ale mam zdjęcia kabiny walk-in z salonu może się przydadzą jedna ścianka lub z dodatkową boczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 21.07.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 U nas na razie krótka przerwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts