przemoprzemo1 15.02.2019 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Witam wszystkich.Napiszcie jakich kotłów używacie do ogrzewania swoich Wariantowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megia6 18.02.2019 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Bardzo ładnie!! Ghaga, czy wybudowałaś swój Wariantowy w Podlaskim? Jesteśmy młodym małżeństwem, stoimy przed życiową decyzją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel13 24.03.2019 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Witam wszystkich, wstawiał ktoś może gotowy kanał do garażu?jakieś sugestie, podpowiedzi co do długości. lepiej gotowy czy murowany?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel13 09.04.2019 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Witam, jakie systemy kominowe polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonb1 12.09.2019 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Witam, jakie systemy kominowe polecacie? Pozdrawiam Mam system Zapel - jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolekmajster 17.01.2020 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Witam Wszystkich, Mam pytanie dotyczące kosztów robocizny przy budowie Wariantowy 132? Może się ktoś pochwalić ile zapłacił za "majstrów"? (najlepiej etapami - ławy, mury, strop, i dach?) Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projekty Gotowe MURATOR 20.01.2020 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Witam Wszystkich, Mam pytanie dotyczące kosztów robocizny przy budowie Wariantowy 132? Może się ktoś pochwalić ile zapłacił za "majstrów"? (najlepiej etapami - ławy, mury, strop, i dach?) Może być na priv Na FB powstała grupa "Rodzina Wariantowych" https://www.facebook.com/groups/1952005131779770/ może tam znajdzie Pan odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.03.2020 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Ciekawa historia budowy projektu Wariantowy - https://muratordom.pl/przed-budowa/z-doswiadczen-budujacych/dom-marzen-wariantowy-nas-urzekl-aa-1TPo-EHBt-y37x.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GanMon 16.12.2020 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Witam czy ktoś adaptował poddasze w wariantowym m132? Chodzi mi o to jak zrobić posadzkę na stropie teriva z izolacją ze styropianu. Warstwy są następujące: belki zbrojone z pustakami teriva zalane betonem na tym folia i 20 cm styropianu. Najlepiej byłoby zrobić wylewkę i na to np. panel tylko czy ten strop to wytrzyma przy takich rozpiętościach? Dodam ze adoptować chce tylko część poddasza (centralna między słupami) a reszta zostanie jako schowek. Może ktoś ma fotki takiego poddasza już zaadoptowanego to byłabym wdzięczna jakby mi udostępnił jak nie na forum to na @: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts