Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Bardzo podoba mi się ta aranżacja wariantowego. Czy można by było zobaczyć jak wygląd projekt bo z tego co widzę to nie ma garażu. Dużo wygospodarowane przestrzeni w salonie.

Zrezygnowaliśmy z garażu ponieważ nie jestem zwolenniczką garażu w domu ( spaliny, brzydkie zapachy itp.) za to mam dodatkową sypialnię . Dom jest częściowo podpiwniczony. kotłownia jest przeniesiona do części podpiwniczonej a na miejscu kotłowni jest garderoba .

• Odpowiedzi 768
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrezygnowaliśmy z garażu ponieważ nie jestem zwolenniczką garażu w domu ( spaliny, brzydkie zapachy itp.) za to mam dodatkową sypialnię . Dom jest częściowo podpiwniczony. kotłownia jest przeniesiona do części podpiwniczonej a na miejscu kotłowni jest garderoba .

Ciekawe rozwiązanie. My jesteśmy na etapie ścian i jeszcze możemy nanieść jakieś ulepszenia. Czy można prosić zdjęcia przedsionka,kuchni, salonu, .Podoba mi się ten projekt wirtualny.

Ciekawe rozwiązanie. My jesteśmy na etapie ścian i jeszcze możemy nanieść jakieś ulepszenia. Czy można prosić zdjęcia przedsionka,kuchni, salonu, .Podoba mi się ten projekt wirtualny.

w tej chwili nie mam aktualnych zdjęć . zapraszam najlepiej do nas zobaczyć na żywo a wy gdzie budujecie domek?

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witajcie. Czy może ktoś buduje wariantowego w zachodniopomorskim. Jestem bardzo ciekawa o koszty stanu surowego zamkniętego.Ghaga-fajnie, że już macie właściwie koniec:)

Końcówka strasznie mi się dłuży. Nie mogę się już doczekać dachówki. W następnym tygodniu wstawiamy okna i alarm. Później trochę odpoczniemy :)

20151128_144336.jpg

Czy mogłabym się dowiedzieć gdzie dokładnie budujesz swój dom wariantowy " simonb1 "? Jestem z okolic Kozienic i na chwilę obecną przygotowujemy papiery do budowy projektu . Bardzo byśmy chcieli zobaczyć dom w realu. Proszę o info:) Edytowane przez EwciaSz
dodanie tekstu