jajeczko01 02.02.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam! Jestem na etapie wybierania okien i rolet zewnętrznych. Jakie macie sterowanie roletami? Ręczne, elektryczne czy może radiowe? Mam dylemat czy zainwestować i wybrać najwygodniejszą wersję radiową, czy ręczne... różnica 5 tys, więc jest nad czym się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonb1 02.02.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Czy to jest koło Radomia? Tak, to jest miejscowość pod Radomiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 03.02.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Tak, to jest miejscowość pod Radomiem. Czy moglibyśmy obejrzeć dom? Jesteśmy jeszcze przed zakupem projektu i przed podjęciem ostatecznej decyzji chcielibyśmy zobaczyć go w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonb1 04.02.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Czy moglibyśmy obejrzeć dom? Jesteśmy jeszcze przed zakupem projektu i przed podjęciem ostatecznej decyzji chcielibyśmy zobaczyć go w realu. Zapraszam, proszę o kontakt. Nr tel. przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajeczko01 06.02.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Zdjęcia mi się strasznie pomieszały i ale chyba nie trzeba się domyślać co jest co:) Super! Wspaniała kuchnia, o takim wyższym blacie na granicy kuchni z jadalnia myślę I kominek też mi się strasznie podoba, nawet sporo miejsca zostaje do drzwi tarasowych:) Niech Ci się mieszka wygodnie:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonb1 07.02.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 (edytowane) MartaDębica super fotki, życzymy miłych chwil spędzonych w tym domku.My zrobiliśmy zmianę w kuchni i nie mamy spiżarki przejściowej kuchnia - korytarz. Jeśli to możliwe proszę o info, jak jest u Was, jak znajdziesz troszkę czasu załącz fotki z kuchni - ściana po lewo i pierwszy korytarz. Pozdrawiamy. Edytowane 7 Lutego 2016 przez simonb1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaDębica 09.02.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 MartaDębica super fotki, życzymy miłych chwil spędzonych w tym domku. My zrobiliśmy zmianę w kuchni i nie mamy spiżarki przejściowej kuchnia - korytarz. Jeśli to możliwe proszę o info, jak jest u Was, jak znajdziesz troszkę czasu załącz fotki z kuchni - ściana po lewo i pierwszy korytarz. Pozdrawiamy. Ja tez mam zmiany w kuchni poniewaz zmniejszyliśmy spizarke jak widac na zdjęciach ściana od spizarki jest przesunięta,bo w projekcie sciana jest na równo z oknem.Ja mam małą spizarkę bo powiem szczerze że teraz jestem pewna ze jest bardzo potrzebna ale nie mam przejscia przez spiżarkę na korytarz.Korytarz jest bardzo fajny bo jes duzy.Jak znajdę chwile to zrobie jeszcze kilka zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patka87 13.02.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Witam, my jesteśmy na etapie fundamentów i myślimy przygotować drewno na więźbę, czy ktoś mógłby mi podesłać więźbę pod blachodachówkę swojego wariantowego? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 14.02.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich wariantowiczów. Zgodnie z prośbą wrzucam kilka fotek, na początek kuchnia i łazienka. Są jeszcze pewne widoczne braki, ale dopiero zaczynam dopieszczać swój domek. Edytowane 14 Lutego 2016 przez mikadusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 14.02.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 jakość zdjęć trochę słaba, robione telefonem[ATTACH=CONFIG]346757[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]346759[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]346760[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]346761[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 14.02.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 I kilka z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 15.02.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 jakość zdjęć trochę słaba, robione telefonem [ATTACH=CONFIG]346757[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]346759[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]346760[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]346761[/ATTACH] Te niestety nie działają... Gratuluję finiszu - fajnie zobaczyć zdjęcia przed i po. Mam prośbę - jak wygląda "pojemność" spiżarki? Da radę w wolnej chwili jakąś fotkę strzelić - jeśli dobrze pamiętam u Was jest bez wejścia z drugiej strony i lekko cofnięta od strony kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 16.02.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 (edytowane) Spiżarka jak piszesz jest zmniejszona, ale moim zdaniem wystarczająca. Zmieściłam dwa regały, jeden na 60cm i drugi 40cm gł. W w świetle drzwi jest przestrzeń, jest naprawdę sporo miejsca. Ja jeszcze nie zagospodarowałam wszystkich szafek, a mam trochę szkła itp.. Ciężko dobrze uchwycić, bo jest mało miejsca. Mam nadzieję, że takie dadzą jakiś obraz pojemności spiżarki. I od wrzucę łazienkę, nie wiem czemu nie widać tych fotek. Edytowane 16 Lutego 2016 przez mikadusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 16.02.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 cd spiżarka [ATTACH=CONFIG]346955[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]346956[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghaga 16.02.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Cudnie to u Was wygląda Fajne w końcu zobaczyć wykończony Wariantowy. Już się nie mogę doczekać tego etapu. Czekamy na wiosnę żeby zrobić tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1maniek69 21.02.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 WitamJaki rodzaj tynku zostal przez was wybrany i dla czego? Jaki koszt materialu i robocizny? Jeszcze pytanie odnosnie wylewki na parteze i poddaszu jaki koszt ogulny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghaga 21.02.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 My mamy projekt bez poddasza użytkowego. Za wylewki na parterze (ok 161 m2) płaciliśmy 23 za metr z materiałem. Z wylewek jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz robimy tynki gipsowe. Cena z materiałem to 24 zł za m2. Słyszeliśmy różne opinie o tykach gipsowych jak i tradycyjnych. Wybraliśmy gipsowe dlatego, że taniej jest je później wykończyć. Tylko jedna warstwa gładzi. Tynkarze ocieplą też 2 ściany wewnętrzne garażu( te od strony domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 23.02.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Witam wszystkich wariantowiczów. Zgodnie z prośbą wrzucam kilka fotek, na początek kuchnia i łazienka. Są jeszcze pewne widoczne braki, ale dopiero zaczynam dopieszczać swój domek. Świetna kuchnia. Czy w całym salonie ułożone są płytki? Można poprosić o przesłanie zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 23.02.2016 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Świetna kuchnia. Czy w całym salonie ułożone są płytki? Można poprosić o przesłanie zdjęć? Tak, płytki są w salonie i korytarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcuso86 26.02.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 WitamCzy wszyscy tutaj budujący budowali podstawową wersje z 1 stanowiskowym garazem?Ciekawi mnie koszt SSO jaki państwo poniesli - mógłby ktoś przyblizyc oraz jakie materiały jaki strop czy pełne deskowanie i co na dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts