konopia 31.08.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Czy któryś z forumowiczów wariantowego z podkarpacia lub świętokrzyskiego byłby tak uprzejmy i pozwolił zobaczyć dom na żywo? Jestem teraz na etapie wyboru projektu, wariantowy jest mi najbliższy, dlatego chciałabym zobaczyć go w całej okazałości :) Będę wdzięczna za kontakt, z góry już teraz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaDębica 05.09.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 (edytowane) Witam.Mój wariantowy wygląda teraz tak.Ogrodzenie prawie gotowe ale będzie jeszcze malowane. Pozdrawiam. Marta Edytowane 16 Września 2016 przez MartaDębica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 10.09.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Witam.Mój wariantowy wygląda teraz tak.Ogrodzenie prawie gotowe ale będzie jeszcze malowane. Pozdrawiam. Marta [ATTACH=CONFIG]366486[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366487[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366488[/ATTACH] Bardzo ładnie u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaDębica 13.09.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Bardzo ładnie u Ciebie:) Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 14.09.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 pochwalcie się jak u Was wygladają tarasy, macie tylko podcień , czy przedłużyliście jeszcze wzdłuż domu. Ja zastanawiam się nad zrobieniem wyjścia na taras z tych pierwszych okien w salonie na wysokości stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 14.09.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 pochwalcie się jak u Was wygladają tarasy, macie tylko podcień , czy przedłużyliście jeszcze wzdłuż domu. Ja zastanawiam się nad zrobieniem wyjścia na taras z tych pierwszych okien w salonie na wysokości stołu Ja planuję powiększyć taras, ale dodatkowego wejścia z jadalni nie będzie - tam będzie fix. Taras zacznie się mniej więcej na linii ściany sypialni na 3 metry w stronę ogrodu i z drugiej strony elewacji na 2 metry za drugim oknem przy słupku, które myślę czy też nie zrobić otwieranego... o tak: http://image.prntscr.com/image/14d302b3ac63408ab6c8f8f6ea378b5c.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 14.09.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 U mnie problem polega na tym,ze główny ogród mam właśnie od prawej strony tego rzutu, dlatego myślałem o wyjściu z okna przy kuchni. Z tej strony co narysowałeś to mam 4m do sąsiedniej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 14.09.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 to wtedy chyba nie ma co się zastanawiać - u nas jest właśnie odwrotnie co prawda z boku i tak trochę do sąsiada metrów jeszcze będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 16.09.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 to wtedy chyba nie ma co się zastanawiać - u nas jest właśnie odwrotnie co prawda z boku i tak trochę do sąsiada metrów jeszcze będzie... No niby nie ,ale mogę albo zrobić tylko kawałek tarasu 3×4m albo połączyć go po całości domu z podcieniem. Jestem ciekawy jak inni zrobili, ale nikt się nie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kociela87 16.09.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Chcialbym zapytac czy ktos buduje/wybudowal juz ten domek w Krakowie lub okolicach??Osobiscie jestem zainteresowany wariantem 2.Ktos, cos, gdzies? Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Motke 19.09.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Chcialbym zapytac czy ktos buduje/wybudowal juz ten domek w Krakowie lub okolicach?? Osobiscie jestem zainteresowany wariantem 2. Ktos, cos, gdzies? Pozdrawiam Piotr my z mezem zamierzamy M132b na wiosne wylac fundamenty w KRK ale zobaczymy ile nam jeszcze zejdzie bo juz bujamy sie z pozwoleniami i zmianami rok... jak cos bedzie wiadomo dam znac a gdzies czytalam na forum ze ktos kolo skawiny buduje wariantowy ale nie jestem pewna czy 2 wariant:(... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damkis86 20.09.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam wszystkich forumowiczów Na początku gratuluje udanego wyboru domu. Wariantowy naprawdę robi wrażenie. Śledzę uważnie wszystkie posty, niektórzy co nie co zmieniają inni nawet więcej Z żoną doszliśmy do wniosku, że to co w projekcie to nam w 100% odpowiada i w zasadzie ze zmian to przesunęliśmy tylko o 20 centymetrów okno jadalniane w stronę salonu. Naszym zdaniem taka konfiguracja pomieszczeń spełnia oczekiwania. Dużo tutaj było powiedziane, dużo pokazane. Wiem, że lubicie zdjęcia z przebiegu prac więc i ja powrzucam trochę fotek. My akurat jesteśmy po wylaniu posadzki. Można powiedzieć, że stan surowy zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucja2502 21.09.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Witam.Nas również urzekl ten dom. na ten moment jesteśmy już po zakupie projektu jak i uzykaniu pozwolenia ( obecnie się uprawomacnia). Czy ktoś buduje ten domek w Lubelskim, okolice Łukowa , Siedlec, Garwolina ? Również chciałabym spytać tych którzy już domek postawili , czy jest możliwość powiedzenia ile wam poszło cegły na wybudowanie budynku oraz bloczków na fundament? dodam że planujemy budować dom z białej cegły suporexu.a góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulqu 22.09.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Witam. Nas również urzekl ten dom. na ten moment jesteśmy już po zakupie projektu jak i uzykaniu pozwolenia ( obecnie się uprawomacnia). Czy ktoś buduje ten domek w Lubelskim, okolice Łukowa , Siedlec, Garwolina ? Również chciałabym spytać tych którzy już domek postawili , czy jest możliwość powiedzenia ile wam poszło cegły na wybudowanie budynku oraz bloczków na fundament? dodam że planujemy budować dom z białej cegły suporexu. a góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Witam, My Budujemy w Garwolinie nasz Wariantowy więc mozna zobaczyć jak wygląda to w rzeczywistości:)) My również budowalismy z cegłu białej H+H. W razie pytań proszę na priv )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucja2502 23.09.2016 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Witam, My Budujemy w Garwolinie nasz Wariantowy więc mozna zobaczyć jak wygląda to w rzeczywistości:)) My również budowalismy z cegłu białej H+H. W razie pytań proszę na priv . to fajnie się składa bo caliem nie daleko mamy. mogła by Pani powiedzieć ile wam poszło cegły na budowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 23.09.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Witam. Nas również urzekl ten dom. na ten moment jesteśmy już po zakupie projektu jak i uzykaniu pozwolenia ( obecnie się uprawomacnia). Czy ktoś buduje ten domek w Lubelskim, okolice Łukowa , Siedlec, Garwolina ? Również chciałabym spytać tych którzy już domek postawili , czy jest możliwość powiedzenia ile wam poszło cegły na wybudowanie budynku oraz bloczków na fundament? dodam że planujemy budować dom z białej cegły suporexu. a góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam My budujemy pod Lublinem. Właśnie zakończyliśmy fundamenty. Poszło nam 1250 bloczków fundamentowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulqu 23.09.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Witam, My Budujemy w Garwolinie nasz Wariantowy więc mozna zobaczyć jak wygląda to w rzeczywistości:)) My również budowalismy z cegłu białej H+H. W razie pytań proszę na priv . to fajnie się składa bo caliem nie daleko mamy. mogła by Pani powiedzieć ile wam poszło cegły na budowe ? Bloczka fundamentowego poszlo nam 1550 sztuk a pustaka okolo 1400sztuk 24 i okolo 600sztuk 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulqu 23.09.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 A czy ktos moglby napisac orientacyjnie ile wyszla go cala hydraulika na gotowo? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucja2502 24.09.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Dziękuję za informację ☺A czy można spytać Panią która buduje w Garwolinie ten domek, na jakim etapie budowy jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulqu 24.09.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 My aktualnie jestesmy na etapie tzn bez okien a dach pokryty papa. Kolejne etapy raczej w nastepnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts