KarolinaK94M 20.02.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Witam. Mogłabym prosić o plan dołu. Ponieważ też chcemy powiększyć kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 20.02.2017 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 KarolinaK94M jaki plan masz na myśli? Jak przerabiacie projekt to przecież macie rzuty no i której wersji wariantowego? Wyspę chyba ciężko w takiej kuchni wstawić - raczej zostaje na granicy z salonem/jadalnią mini blat/barek. Ew. pomysły/zmiany to w tym wątku się różne przewinęły - potrzeba przeczytać cały temat. Co do okna w kuchni, to też chcemy mieć na równi z blatem (szafki IKEA) - liczę nóżki+szafki+blat i na razie powiększyłem okno w kuchni na 180x150 - h parapetu od gotowej posadzki wychodzi wg. adaptacji na 85cm... Powinno być w miarę ok, ale jeszcze z 5 razy to w trakcie będę sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damkis86 21.02.2017 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam. Ile mniej więcej m2 tynkow wychodzi w tym domku? Witam Kasiulqu m2 tynku wychodzi dokładnie 555 odliczając sufity w łazienkach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulqu 21.02.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam Kasiulqu m2 tynku wychodzi dokładnie 555 odliczając sufity w łazienkach. Pozdrawiam! Witam. To jakim cudem fachowiec mi wyliczyl około 670? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikadusia 26.02.2017 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 I nas 700 wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaK94M 27.02.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Witam. Czy ktoś może mi doradzić jaki strop wybrać? Każdy namawia nas na monolityczny w planie jest gestożebrowy. Bardziej do mnie przemawia monolityczny. Za i przeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczybgr 03.03.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Witam. Zdecydowałem sie własnie na plan w wariancie 3 i mam takie pytanie czy orientuje sie ktoś jaka jest mozliwosc wykonania schodów prostych nie łamanych (bez półpietra) na scianie w kształcie litery L oczywiscie po wczesniejszym przesunieciu sciany w strone salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 03.03.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 w tym poście był podobny pomysł - pytanie jak z faktyczną realizacją u Majkel13 i czy koncepcja się nie zmieniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczybgr 04.03.2017 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 w tym poście był podobny pomysł - pytanie jak z faktyczną realizacją u Majkel13 i czy koncepcja się nie zmieniła... dzieki za podrzucenie pomysłu chociaz bardziej jestem za tym zeby te schody były proste i wejscie na nie było na przeciwko toalety tylko nie wiem czy sciana ma odpowiednia długosc zeby mozna było je w tym miejscu zaplanowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 04.03.2017 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 dzieki za podrzucenie pomysłu chociaz bardziej jestem za tym zeby te schody były proste i wejscie na nie było na przeciwko toalety tylko nie wiem czy sciana ma odpowiednia długosc zeby mozna było je w tym miejscu zaplanowac Ja też chciałam zrobić proste schody przy ścianie od salonu, ale projektantka powiedziała nie da rady. Nie pamiętam dokładnie dlaczego, bo to było rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczybgr 05.03.2017 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Ja też chciałam zrobić proste schody przy ścianie od salonu, ale projektantka powiedziała nie da rady. Nie pamiętam dokładnie dlaczego, bo to było rok temu. prwdopodobnie ściana nie ma odpowiedniej długosci i schody wyszły bardzo strome chociaz moge sie mylic. Nie mam jeszcze projektu wiec nie jestem w stanie zobaczyc jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 05.03.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 prwdopodobnie ściana nie ma odpowiedniej długosci i schody wyszły bardzo strome chociaz moge sie mylic. Nie mam jeszcze projektu wiec nie jestem w stanie zobaczyc jak to wygląda To było coś ze stropem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczybgr 05.03.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 bede musiał znalesc inne rozwiazanie. Te ktore przypomniał Covallus tez jest dobre mimo tego ze nie takie jakie zakładałem ale przynajmniej nie narusza pokoju w którym ta klatka schodowa pierwotnie miała sie znajdować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damkis86 09.03.2017 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Witam. To jakim cudem fachowiec mi wyliczyl około 670? Niestety ale daliście sie zrobic w jajo. Fachowiec jak może to wykorzysta niewiedzę inwestora. I z tej oto przyczyny zrobiło się 700 m2. Niestety na każdym kroku trzeba walczyc o swoje, nie wolno zbytnio ufać majstrom bo oni zawsze robią tak żeby im było prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczybgr 10.03.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Mógłby ktoś wysłac wymiary garażu dwustanowiskowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarol 13.03.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Proszę bardzo 656 [cm] x 620 [cm] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 15.03.2017 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Na jakich profilach montowaliście okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaK94M 15.03.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Witam. Mógłby ktoś podać mi wymiary okna w kuchni żeby było równo z blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 16.03.2017 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Na jakich profilach montowaliście okna? Ja zamówiłem Veka softline 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 24.04.2017 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Wystartowaliśmy w piątek Oficjalnie więc można powiedzieć, że dojdzie kolejny Wariantowy na Mazowszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts