Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 768
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KarolinaK94M jaki plan masz na myśli?

Jak przerabiacie projekt to przecież macie rzuty ;) no i której wersji wariantowego? ;)

Wyspę chyba ciężko w takiej kuchni wstawić - raczej zostaje na granicy z salonem/jadalnią mini blat/barek.

Ew. pomysły/zmiany to w tym wątku się różne przewinęły - potrzeba przeczytać cały temat.

Co do okna w kuchni, to też chcemy mieć na równi z blatem (szafki IKEA) - liczę nóżki+szafki+blat i na razie powiększyłem okno w kuchni na 180x150 - h parapetu od gotowej posadzki wychodzi wg. adaptacji na 85cm...

Powinno być w miarę ok, ale jeszcze z 5 razy to w trakcie będę sprawdzał ;)

w tym poście był podobny pomysł - pytanie jak z faktyczną realizacją u Majkel13 i czy koncepcja się nie zmieniła...

dzieki za podrzucenie pomysłu chociaz bardziej jestem za tym zeby te schody były proste i wejscie na nie było na przeciwko toalety tylko nie wiem czy sciana ma odpowiednia długosc zeby mozna było je w tym miejscu zaplanowac

dzieki za podrzucenie pomysłu chociaz bardziej jestem za tym zeby te schody były proste i wejscie na nie było na przeciwko toalety tylko nie wiem czy sciana ma odpowiednia długosc zeby mozna było je w tym miejscu zaplanowac

Ja też chciałam zrobić proste schody przy ścianie od salonu, ale projektantka powiedziała nie da rady. Nie pamiętam dokładnie dlaczego, bo to było rok temu.

Ja też chciałam zrobić proste schody przy ścianie od salonu, ale projektantka powiedziała nie da rady. Nie pamiętam dokładnie dlaczego, bo to było rok temu.

prwdopodobnie ściana nie ma odpowiedniej długosci i schody wyszły bardzo strome chociaz moge sie mylic. Nie mam jeszcze projektu wiec nie jestem w stanie zobaczyc jak to wygląda

Witam. To jakim cudem fachowiec mi wyliczyl około 670?

Niestety ale daliście sie zrobic w jajo. Fachowiec jak może to wykorzysta niewiedzę inwestora. I z tej oto przyczyny zrobiło się 700 m2. Niestety na każdym kroku trzeba walczyc o swoje, nie wolno zbytnio ufać majstrom bo oni zawsze robią tak żeby im było prościej.

• 1 month później...