ghaga 28.07.2017 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 (edytowane) Doczekałam się kuchni Brakuje szkła między szafkami i drzwi do spiżarni. Szkło będzie czarne z grafiką. Drzwi też czarne, pomalowane farbą tablicową. Edytowane 28 Lipca 2017 przez ghaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 31.07.2017 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Doczekałam się kuchni Brakuje szkła między szafkami i drzwi do spiżarni. Szkło będzie czarne z grafiką. Drzwi też czarne, pomalowane farbą tablicową. [ATTACH=CONFIG]393886[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]393887[/ATTACH] Piękna kuchnia, można wiedzieć jak był jej koszt? I jeszcze jestem ciekawa jakiej szerokości są drzwiczki od szafki narożnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 31.07.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 kuchnia rewelacja!!. Możesz wstawić więcej zdjęć z innych pomieszczeń?. Szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghaga 02.08.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Piękna kuchnia, można wiedzieć jak był jej koszt? I jeszcze jestem ciekawa jakiej szerokości są drzwiczki od szafki narożnej? Dziękuję. Drzwiczki w szafce narożnej mają po 33 cm. W środku jest zwykła półka. Otwiera się tak jak na zdjęciu. Kuchnię robił mój mąż. Kupiliśmy tylko materiał, na który mój osobisty stolarz ma zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghaga 02.08.2017 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 kuchnia rewelacja!!. Możesz wstawić więcej zdjęć z innych pomieszczeń?. Szukam inspiracji Wrzucałam już zdjęcia salonu i małej łazienki, Duża łazienka nie jest gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOSBUD 14.08.2017 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Przy realizacji projektu M132 świetnie sprawdzą się na elewacji nasze cegły - elastyczne płytki KLINKIERO. Polecamy http://kosbud.com.pl/elastyczne-plytki-dekoracyjne-klinkiero/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoprzemo1 14.08.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Doczekałam się kuchni Brakuje szkła między szafkami i drzwi do spiżarni. Szkło będzie czarne z grafiką. Drzwi też czarne, pomalowane farbą tablicową. [ATTACH=CONFIG]393886[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]393887[/ATTACH] Witam, mam pytanie odnośnie okna czy kran nie przeszkadza by otworzyc dwa skrzydła? tez powiekszylismy okno by bylo rowno z blatem. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez przemoprzemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoprzemo1 14.08.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Chciałbym zapytać osoby które pomniejszyły oka w salonie, czy jest dostateczna ilość światła w salonie i jadalni? Planujemy z małżonką pomniejszyć dwa okna z wymiarow180*235 na 180*180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghaga 14.08.2017 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Witam, mam pytanie odnośnie okna czy kran nie przeszkadza by otworzyc dwa skrzydła? tez powiekszylismy okno by bylo rowno z blatem. Witam, Kran nie przeszkadza. Oba skrzydła się otwierają. Wylewka jest równo pośrodku okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projekty Gotowe MURATOR 18.08.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Na stronie z prezentacją projektu dodaliśmy zakładkę "REALIZACJE". Tam znajdziecie Państwo zdjęcia z budowy "Murator M132 Wariantowy" zaś link przenoszący do zawartości ->>> https://projekty.muratordom.pl/projekt_wariantowy,2453,0%2C0.htm?q=m132&t=&v=1&utm_source=forum-MDOM&utm_medium=link-tekstowy&utm_campaign=M132#realizacje Zapraszamy do odwiedzania, ale również przesyłania swoich zdjęć. https://projekty.muratordom.pl/konkurs-foto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projekty Gotowe MURATOR 18.08.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Uwaga, uwaga !!! Już we wrześniu w sprzedaży pojawi się nowy wariant "Wariantowego", tym razem z płaskim dachem. Otrzymał symbol M132d. Na naszej stronie można od dziś obejrzeć prezentację projektu. Dla zainteresowanych link >>>https://projekty.muratordom.pl/projekt_wariantowy-wariant-iv,3325,0%2C0.htm?q=m132d&t=&v=&utm_source=forum-MDOM&utm_medium=link-tekstowy&utm_campaign=M132d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.ow 24.08.2017 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Myślałem nad domem z poddaszem, ale jednak będzie zmiana na dom parterowy. Teraz kolejny dylemat czy dach tradycyjny czy z płaskim dachem. Wariantowy jest obecnie numerem dla nas numerem jeden. Czy ktos realizował ten dom na płycie fundamentowej? Jaki koszt wam wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 25.08.2017 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Cześć. Ja mam aktualnie SSO na płycie fundamentowej od TB w wariancie M132. Nie wiem, czy płytę chcesz robić z generalnym wykonawcą, czy w cenie stanu surowego - ja wolałem dopłacić ew. różnicę i mieć spokojną głowę wybrałem Thomasa i na razie nie żałuję - podeślij im projekt z zapytaniem, to dostaniesz wycenę i kilka wariantów płyty do analizy/wyboru, do której trzeba doliczyć koszt pracy koparki i piasku władowananego w podbudowę (w zależności od Twoich warunków gruntowych). pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 31.08.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Mam pytanie, jak rozwiązaliście kwestię ocieplenia stropu w wersji 132 czyli z poddaszem nieużytkowym??.W projekcie jest wełna 25 cm na całej powierzchni. Zastanawiam się nad innym rozwiązaniem. po bokach na wysokości krokwi, położyć 2x15 cm wełny a srodek zrobić 20 cm styropianem i wylać na ten styropian posadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekM132a 02.09.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 [ATTACH=CONFIG]395979[/ATT ACH] Wrzucam pare zdjec duzej niedokonczonej jeszcze lazienki czekamy na szafki pod wymiar, Jakos na dniach wstawie zdjecia drugiej lazienki bo tez juz zrobiona ale nie kompletna jeszcze tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghaga 03.09.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Piękna. Mam identyczne kolory w małej łazience [ATTACH=CONFIG]395977[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]395978[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]395979[/ATT [ATTACH=CONFIG]395981[/ATTACH]ACH] [ATTACH=CONFIG]395980[/ATTACH] Wrzucam pare zdjec duzej niedokonczonej jeszcze lazienki czekamy na szafki pod wymiar, Jakos na dniach wstawie zdjecia drugiej lazienki bo tez juz zrobiona ale nie kompletna jeszcze tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GanMon 13.09.2017 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 WitamCzy może ktoś z Państwa wie jake powinny być wymiary otworu wyłazowego w stropie teriva, bo nie chcę robić wyjścia na poddasze z kotłowni tylko z garażu wiem ze powinien to określić projektant ale tego nie zrobił schody będą miały szer. 80 cm to otwór powinien być wiekszy , może ktoś z Państwa się orientuje, bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
covallus 13.09.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 otwór może być jaki chcesz/potrzebujesz nawet przed układaniem stropu może w tym pomóc kierownik budowy (jeśli dodatkowo ogarnia np. konstrukcje). My zrobiliśmy ostatecznie w garażu 140x70, ale to będzie główne wyjście na strych... Popatrz sobie na wymiary schodów strychowych - tam są podane wymiary otworów potrzebnych pod każdy wymiar schodów. Zawsze też pewnie na wymiar mogą zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konopia 17.09.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Witam, forumowiczów, mam pytanie odnośnie murarzy. Ile Was kosztowali, stoimy przed wyborem firm i tak orientacyjnie chcielibyśmy wiedzieć w jakich granicach to oscyluje. Będziemy się budować w świętokrzyskim, choć ceny z podkarpackiego tez mogą być budujemy wariantowy m132 w wersji podstawowej bez poddasza. Dzięki za wszystkie informacje i dane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaLublin 17.09.2017 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Chciałbym zapytać osoby które pomniejszyły oka w salonie, czy jest dostateczna ilość światła w salonie i jadalni? Planujemy z małżonką pomniejszyć dwa okna z wymiarow180*235 na 180*180. My zmnieszyliśmy do takiego rozmiaru i jest wystarczająca ilość światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts