słodkokwaśna 09.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Witajcie !Na forum muratora trafiłam ok 12 lat temu ,ale do tej pory czytałam lub może lepiej pochłaniałam wszystkie posty i dzienniki budowy innych szczęśliwców.....budujących swój wymarzony domek.Mnie niestety nie było dane ....teraz taka możliwość się zbliża dużymi krokami , będą pieniążki jak sprzedam działki . Ale teraz do rzeczy , bo ten wpis jest o moich psiakach bezdomniakach,które czekają na swój wymarzony dom tak ja ...Jeżeli by ktoś z dobrych ludzi potrzebował przyjaciela, stróża i towarzysza doli i niedoli ....to zapraszam do odwiedzenia wątku moich psiaków.Psy są odrobaczone,szczepione kompletem ,wysterylizowane ...no i zawozimy za darmo do nowych domków. z woj .świętokrzyskie,małopolska, mazowieckie ,śląskMożna też wziąć takiego psiaka na sprawdzenie,to nic nie kosztuje.Psy są rasowe i kundelki....sprawdzamy na koty i dzieci.a to moje słodziaki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/217347-s%C5%82odkopsiaki-szukaj%C4%85-swoich-domk%C3%B3w-Pom%C3%B3%C5%BC-im-%21%21%21%21%21%21%21%21%21-aktualizacja-1-i-2-strona na 1i2 stronie psiaki ,które mają już ogłoszenia natomiast pod koniec wątku są nowe psy. Zapraszam ja i moje słodkopsiaki!!!! Edytowane 9 Listopada 2012 przez słodkokwaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kallkulator77 13.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 życzę szczerze powodzenia ja mam niestety jednego urwisa ze schroniska, nie będzie zainteresowany towarzystwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loneczka 07.12.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Zawsze ciężko mi zrozumieć ludzi, którzy kupują psy. A tyle ich przecież czeka w schroniskach na nowy dom... My mamy 4 psiaki, wszystkie zostały przygarnięte - uratowane przed utopieniem. Mamy też koty, one również zostały przygarnięte - z ulicy. Chciałoby się, aby każde stworzenie znalazło kochający dom, ale niestety, tak się nie stanie... Zawsze dla którychś słodkich mordek zabraknie miejsca i kochających serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts