Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Są wszędzie, to tu też ich nie może zabraknąć.....

Recommended Posts

Witajcie !

Na forum muratora trafiłam ok 12 lat temu ,ale do tej pory czytałam lub może lepiej pochłaniałam wszystkie posty i dzienniki budowy innych szczęśliwców.....budujących swój wymarzony domek.

Mnie niestety nie było dane ....teraz taka możliwość się zbliża dużymi krokami , będą pieniążki jak sprzedam działki .

Ale teraz do rzeczy , bo ten wpis jest o moich psiakach bezdomniakach,które czekają na swój wymarzony dom tak ja ...

Jeżeli by ktoś z dobrych ludzi potrzebował przyjaciela, stróża i towarzysza doli i niedoli ....to zapraszam do odwiedzenia wątku moich psiaków.

Psy są odrobaczone,szczepione kompletem ,wysterylizowane ...no i zawozimy za darmo do nowych domków. z woj .świętokrzyskie,małopolska, mazowieckie ,śląsk

Można też wziąć takiego psiaka na sprawdzenie,to nic nie kosztuje.

Psy są rasowe i kundelki....sprawdzamy na koty i dzieci.

a to moje słodziaki:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/217347-s%C5%82odkopsiaki-szukaj%C4%85-swoich-domk%C3%B3w-Pom%C3%B3%C5%BC-im-%21%21%21%21%21%21%21%21%21-aktualizacja-1-i-2-strona

na 1i2 stronie psiaki ,które mają już ogłoszenia natomiast pod koniec wątku są nowe psy.

Zapraszam ja i moje słodkopsiaki!!!!

Edytowane przez słodkokwaśna

• 4 weeks później...
Zawsze ciężko mi zrozumieć ludzi, którzy kupują psy. A tyle ich przecież czeka w schroniskach na nowy dom... My mamy 4 psiaki, wszystkie zostały przygarnięte - uratowane przed utopieniem. Mamy też koty, one również zostały przygarnięte - z ulicy. Chciałoby się, aby każde stworzenie znalazło kochający dom, ale niestety, tak się nie stanie... Zawsze dla którychś słodkich mordek zabraknie miejsca i kochających serc :(