adamzzz 09.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Wita. Szukam w Polsce i znaleść nie mogę takich płyt gipsowych : http://www.google.pl/search?q=Kortplank+gyproc&oe=UTF-8&hl=pl&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=w0GdULzkNK734QTx9IGoAQ&biw=1024&bih=672&sei=x0GdUKepE_La4QTR44GwAQSpotkał sie ktoś z takimi płytami? Przywiózł bym sobie ze Szwecji ale po pierwsze nie mam takiego auta które by dało radę a po drugie to metr2 kosztuje ok 40 zł więc dość dużo. W Szwecji bardzo dużo sie tego na sufity kręci i powiem ze każdy kto to widział jest zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nie jestem pewien, ale Knauf coś takiego chyba u nas próbował sprzedawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzzz 11.11.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Patrzyłem. Knauf nie ma takiego gipsu w ofercie. Chyba będę musiał ściągnąć ze Szwecji. Generalnie to super sprawa z tym gpsem. Wystarczy zaszpachlowac śruby i całość pomalować. Swietńie to wyglada i dodatkowo gdyby jakieś pęknięcia sie pokazały to ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts