jaro4 10.11.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witam mam pytanie odnośnie zmiany grubości ściany. W projekcie mam ścianę z maxa o gr. 29cm czy mogę zmienić na porotherma o gr 25cm. Jak to wygląda od strony formalnej żeby było zgodnie z przepisami. Projekt mam indywidualny. Jeszcze nie rozmawiałem z projektantem a chciałbym wiedzieć czy jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 10.11.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witam mam pytanie odnośnie zmiany grubości ściany. W projekcie mam ścianę z maxa o gr. 29cm czy mogę zmienić na porotherma o gr 25cm. Jak to wygląda od strony formalnej żeby było zgodnie z przepisami. Projekt mam indywidualny. Jeszcze nie rozmawiałem z projektantem a chciałbym wiedzieć czy jest taka możliwość. Formalnie to zmiana kubatury a zatem decyzja zamienna pozwolenia na budowę (wraz z projektem zamiennym) o ile już jest pozwolenie na budowę jeśli nie ma to projektant wprowadzić musi zmiany i wystąpić o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro4 10.11.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Jest już stan zero, czy mogę teraz zmienić materiał na ściany z maxa na porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 10.11.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Formalnie bez zmiany decyzji pozwolenia na budowę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 10.11.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Jaro, zlituj się nad nami. Takiej zmiany - to pewnie większość inwestorów by nawet nie zauważyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro4 10.11.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 No tak ale jakby się jakiś mądrala-urzędas doczepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts