szrek335 10.11.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Witam, mam pytanie czy ktos z was korzystal z uslug czy tez produktow firmy Drew-Lux z Pruszcza gd.Maja sporo ciekawych i tanich produktow z drewna ktorymi jestem zainteresowany. Zostalem kiedys oszukany przez sklep internetowyi teraz mam mieszane uczucia do zakupow na odleglosc. Moze ktos z was kupowal u nich albo jest z Pruszcza i moze sie wypowiedziec na temat tej firmy.Opinie na ich temat przeczytalem ale na ich stronie wiec nie mam pewnosci czy sami ich nie napisali, jest ich zastanawiajaco duzo i oczywiscie same pozytywne. Bede wdzieczny za jakies informacje o tej firmie : http://www.drew-lux.plPozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2012 przez szrek335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAWPIO 10.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witam.Mieszkam niedaleko tej firmy, odnośnie ich wyrobów nie wiele mogę powiedzieć bo parę razy tylko kupowałem u nich brykiet mogę tylko powiedzieć ze jest bardzo dobry, jest to spora firemka i nie jest to firma krzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts