mlodyiana 12.11.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 WitamMam ochotę zrobić sufit dwupoziomy na przedpokoju i mam mały dylemat. Otóż wysokość przedpokoju wynos 245 cm. Na jaką wysokość zrobić obniżenie i rant? Czy jest w ogóle sens bawić się w to ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.11.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nie ma sensu, masz o 20 cm za niski przedpokój, żeby to miało choć cień sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Zależy jeszcze jak duży ten przedpokój i czy otwarty na resztę pomieszczeń,możesz obniżyć tylko jego część,bo 245cm to bardzo mało,raczej zrobiłabym wszystko aby wizualnie go podwyższyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 13.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 w nowym domu będę miała 275 cm i nie chciałam obniżać, bo wydawało mi się, że za nisko będzie...... 245 to za mało moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts