benia26 12.11.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Witam;) Niebawem bedziemy remontowac nasz przedpokój ....i nie mam pomysłu co dac na ściany? nie chce gładzi, bo ściany maja to do siebie , że się szybko brudza. może jakieś apnele?Tylko jakie są teraz modne.....podrzuccie jakieś zdjęcia, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocket 12.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A co jest na podłodze?Fajnym pomysłem a ściany są panele 3d, chociaż do przedpokoju to pewnie zbyt dekoracyjne. W tym wypadku chyba lepiej wybrać panele drewniane albo fornirowane - to rozwiązanie które nie wyjdzie z mody jak te wszystkie plastikowe panele modne kilka(naście) lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszEko 13.11.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ja bym proponował zastanowić się nad płynną tapetą albo strukturą , ewentualnie zwykłą tapetą . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 13.11.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 A co jest na podłodze? Fajnym pomysłem a ściany są panele 3d, chociaż do przedpokoju to pewnie zbyt dekoracyjne. W tym wypadku chyba lepiej wybrać panele drewniane albo fornirowane - to rozwiązanie które nie wyjdzie z mody jak te wszystkie plastikowe panele modne kilka(naście) lat temu. na podłodze są kafelki w kolorze ceglanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.11.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Może tu coś znajdziesz: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?141634-Co-macie-na-%C5%9Bcianach-w-kuchni-przedpokoju-salonie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?142220-%C5%9Bciany-w-wiatro%C5%82apie-holu-przy-schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liti 17.11.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Może jakaś fototapeta. Teraz robią takie trwałe i wygodne w użytkowaniu tapety, że pozostaje tylko wybrać odpowiedni motyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Porządna zmywalna farba. Mam w przedpokoju i nie ma problemów z brudzeniem. Wystarczy ludwik i gąbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts