majron19 12.11.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Witam, postawiłem garaż w którym znajduje się instalacja elektryczna doprowadzona z domu do ów garażu kablem YKY 5x6 długości 15m.Wykonał to oczywiście elektryk.Mam pytanie, jaki dokument musi wystawić żeby móc zakończyć budowę?W dzienniku budowy jest tylko strona z odbiorem nowego przyłącza.Proszę najlepiej o jakiś przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 13.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam, postawiłem garaż w którym znajduje się instalacja elektryczna doprowadzona z domu do ów garażu kablem YKY 5x6 długości 15m. Wykonał to oczywiście elektryk. Mam pytanie, jaki dokument musi wystawić żeby móc zakończyć budowę? W dzienniku budowy jest tylko strona z odbiorem nowego przyłącza. Proszę najlepiej o jakiś przykład. Pomiary, a po nich protokół odbioru instalacji elektrycznej. Ten papier przekazujesz kierownikowi budowy, on wie co dalej. Pomiary i protokół to zadanie dla Twojego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kallkulator77 13.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pomiary i protokół- fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts