Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki deweloper na slasku ??? Katowice i okolice

jacek333

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja też teraz szukam jakiegoś mieszkania w Katowicach, bażantów super, ale nie za bardzo na moje możliwości finansowe :/ a ten Park Chopina to jak cenowo wygląda? bo oczywiście deweloper nie pofatygował się, ze by umieścić na stronce cenę :/

bazantow jest dla krezusow, lepiej poszukac osiedla tanszego, ale rownie ladnego, wspomniany park chopina do takich wlasnie nalezy, nie mieszkam tam, budowalem dom, ale jesli mialbym wybierac, to pewnie wzialbym powaznie pod uwage te bloki

• 2 months później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
dla nadal poszukujących, w katowicach na ul. bażantów 47 powstaje nowe osiedle "murapol bażantów". już na przelomie roku gotowe będą 4 budynki 4-kondygnacyjne, a niedawno rozpoczela sie sprzedaż piątego budynku, ktory ma być apartamentowcem. tu link dla zainteresowanych: http://www.murapol.pl/katowice/murapol-bazantow

• 4 weeks później...
bazantow jest dla krezusow, lepiej poszukac osiedla tanszego, ale rownie ladnego, wspomniany park chopina do takich wlasnie nalezy, nie mieszkam tam, budowalem dom, ale jesli mialbym wybierac, to pewnie wzialbym powaznie pod uwage te bloki

Ja tez widziałam to osiedle. Fajnie wykończone, wygląda nowocześnie i cenowo też bez zarzutu. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na rynku pierwotnym ale ceny Katowic są dla mnie stanowczo za wysokie i chyba zdecyduje się na to osiedle, bo lokalizacja jest dobra (żadnych korków!), do Silesii jechałam 10 min.

• 2 weeks później...
Co myślicie o deweloperze dmt progress, który buduje osiedle villanova i zielone katowice? Jakieś opinie? Chcę kupić u nich mieszkanie na inwestycji zielone katowice. Chce skorzystać z programu rządowego i tego programu który oni mają budujemy dla młodych. Cena w Katowicach 3500 zł za metr kwadratowy robi wrażenie, a inwestycja jeszcze większe, przynajmniej na wizualizacji... Zobaczymy jak będzie, chociaż ta vilanova jest wybudowana na wysokim poziomie i szczegóły dużo dają. Jeśli ktoś już kupił to napiszcie, bo się zastanawiam jak przebiega współpraca.

park chopina jest naprawdę fajny, http://mieszkaniedlamlodych.pl/artykuly/osiedle-park-chopina-w-maslowicach-laureatem-konkursu-budowa-roku

bardzo porządnie to buduja mysle że cegły się nie posypią po 3 latach, i tynki rownież widzielem też grafitowe osiedle też jest w bardzo dobrej cenie, http://www.grafitowe-zabrze.pl/

• 3 weeks później...

Ja osobiście polecam ofertę murapolu. Mają wydaje mi się bardzo atrakcyjną ofertę mieszkań w Apartamentowcu.

i ceny w okolicach 4500 w budynku z garażami i windą.

http://www.murapol.pl/katowice/murapol-bazantow

warto się zainteresować

Biuziaki ;)

• 1 month później...
Odwiedziłam wiele osiedli na śląsku zanim kupiłam mieszkanie,,,i nawet kilka w samych Katowicach, ale w końcu znalazłam na internecie ofertę z Mysłowic Park Chopina i muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie widziałam tak pięknego osiedla. Kupiłam tam mieszkanie i niedługo się wprowadzam. Miałam okazję poznać dewelopera i naprawdę wszystko można z nim załatwic.Obsługa także świetna, nie mogę się doczekać aż w końcu zamieszkam tam na stałe.

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

Jest jeszcze jedna ciekawa inwestycja przy Siemianowickiej za Parkiem Śląskim, tylko jak podam linka to nie wiem czy mnie Pan Admin nie zbanuję.

Myślę, że dla poszukujących mieszkań w Katowicach to może być całkiem dobra opcja. Chodzi mi o Villa Capri. Oferty jeszcze nie sprawdzałem, przejeźdżając widziałem tylko baner i budynek, wiecie coś więcej na temat tej inwestycji bo lokalizacja niezła.

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...

Nowa Inwestycja - Nowe Domy - Wysoki standard wykończenia !

(wykończenie wewnątrz oraz na zewnątrz)

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z niepublikowaną do tej pory ofertą sprzedaży domów w zabudowie bliźniaczej położonych w Pyskowicach .

W ofercie domy o powierzchni użytkowej 86m2 oraz 99m2.

Parter domu składa się z salonu z otwartą kuchnią, łazienki, wc oraz wiatrołapu , piętro to 3-4 pokoje, duży balkony z dwoma niezależnymi wejściami oraz przestronna łazienka. Poddasze nieużytkowe mogące służyć za dodatkową powierzchnie magazynową. Każdy dom ma zapewniony duży ogród , przed domem znajdują się miejsce parkingowe, ogrodzona działka.

W ofercie również domy wolnostojące w Jaśkowicach.

Zapraszamy do kontaktu:

512-408-409

http://www.dom100.eu

Biuro sprzedaży dewelopera:

Pyskowice ul. Hutnicza 2/3