admete 16.11.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Hej dziewczynki Widzę że wątek się rozwinął I na zdjęcia różnorakie można popatrzeć Nihiru szukałam Cię dziś u Ciebie Uwielbiam linki które wynajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Zapraszamy szanowną koleżankę Aga miło że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.11.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Fajne takie pogaduchy o wszystkim i o niczym Tylko z czytaniem będę miała problem, bo od poniedziałku wraca wzmożony kołowrót . Nadrobię najwyżej po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Adme, Ty tam uważaj na siebie ! Alu, dzięki wiesz za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.11.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jeśli wpadnie Wam w oko w jakimś sklepie coś takiego, jak na obrazku, to dajcie znać! Barbe wiem że mało podobne , ale tak mi się skojarzyło z tą piękną wklejoną przez Ciebie klik Edit tu ją lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EsmeCullen 16.11.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ikea rządzi. Ja też jestem ich fanką. Rzeczywiście można kupić coś taniego i ładnego niestety mankament jest jeden nietrwałego. Ale po co komu meble na całe życie. Ja ciągle zmian coś w wystroju - mam wrażenie, że w domu jak w szafie - trzeba robić ciągle zmiany żeby się dobrze czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dzieńdobrywieczór tak znalazłam, ze masz wątek swój własny.. poczytałam i podoba mi się więc jak można to się dosiądę A w sprawie książek to jako matka z potężną pępowiną aktualnie czytam "Przygody Mikołajka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.11.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) EsmeCullen witaj i zaglądaj częściej Nitka zapraszamy Ja Mikołajka czytałam kilka lat temu, ale wiedziona ciekawością kupiłam ostatnio książke dla dzieci Agnieszki Chylinskiej przeczytałam i bardzo mi sie spodobało Nihiru Zaczęłam czytać "50 twarzy Greya" i jest to bajka o Kopciuszku w nowoczesnym wydaniu troche 9 i poł tygodnia trochę Pretty Women, pisana bardzo prostym językiem, polecam miłośnikom scen erotycznych, sama nie wiem czy dotrwam do końca ?????? Edytowane 19 Listopada 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ... o to moze dzięki Wam i ja poczytam coś dla dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.11.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ikea rządzi. Ja też jestem ich fanką. Rzeczywiście można kupić coś taniego i ładnego niestety mankament jest jeden nietrwałego. Ale po co komu meble na całe życie. Ja ciągle zmian coś w wystroju - mam wrażenie, że w domu jak w szafie - trzeba robić ciągle zmiany żeby się dobrze czuć. No wlasnie ze względu na tę nietrwałosć można raz na jakis czas cos zmienić I to jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Basia.. a gdzie znajdę Twój dziennik/komentarze...?O linka mogę poprosić... Taka kamienica jest boooska... Stare domy w ogóle są boskie.. tylko mój mąż nie chciał słyszeć o starym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Arnika, sorki że dopiero teraz odpowiadam, ale ostatnio zaglądam na forum z doskoku. Na razie jeszcze nie mam swojej galerii - może w okolicach Bożego Narodzenia coś wykombinuję. Chociaż wolę nie obiecywać, bo pewnie niektórzy jeszcze pamiętają, jak dokładnie rok temu obiecywałam dokładnie to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Basia... to czas najwyższy już jest.. a w okolicach BN będziesz miała czas??????? Zrób to teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts