Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy o budowaniu i takie tam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ikea rządzi. Ja też jestem ich fanką. Rzeczywiście można kupić coś taniego i ładnego niestety mankament jest jeden nietrwałego. Ale po co komu meble na całe życie. Ja ciągle zmian coś w wystroju - mam wrażenie, że w domu jak w szafie - trzeba robić ciągle zmiany żeby się dobrze czuć.

Dzieńdobrywieczór :)

tak znalazłam, ze masz wątek swój własny.. poczytałam i podoba mi się :) więc jak można to się dosiądę :)

A w sprawie książek to jako matka z potężną pępowiną aktualnie czytam "Przygody Mikołajka" ;)

EsmeCullen witaj i zaglądaj częściej :)

Nitka zapraszamy :)

Ja Mikołajka czytałam kilka lat temu, ale wiedziona ciekawością kupiłam ostatnio książke dla dzieci Agnieszki Chylinskiej przeczytałam i bardzo mi sie spodobało :)

Nihiru Zaczęłam czytać "50 twarzy Greya" i jest to bajka o Kopciuszku w nowoczesnym wydaniu troche 9 i poł tygodnia trochę Pretty Women, pisana bardzo prostym językiem, polecam miłośnikom scen erotycznych, sama nie wiem czy dotrwam do końca ??????

Edytowane przez emiranda

Ikea rządzi. Ja też jestem ich fanką. Rzeczywiście można kupić coś taniego i ładnego niestety mankament jest jeden nietrwałego. Ale po co komu meble na całe życie. Ja ciągle zmian coś w wystroju - mam wrażenie, że w domu jak w szafie - trzeba robić ciągle zmiany żeby się dobrze czuć.

No wlasnie ze względu na tę nietrwałosć można raz na jakis czas cos zmienić :) I to jest piękne :)

Arnika, sorki że dopiero teraz odpowiadam, ale ostatnio zaglądam na forum z doskoku. Na razie jeszcze nie mam swojej galerii - może w okolicach Bożego Narodzenia coś wykombinuję. Chociaż wolę nie obiecywać, bo pewnie niektórzy jeszcze pamiętają, jak dokładnie rok temu obiecywałam dokładnie to samo ;).