gargamelll 12.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Witam, z racji nie znajomości zasad obliczania OZC szukam osoby chętnej do wykonania takowych obliczeń (oczywiście za $). Dom to 140 m.kw. pow uzytkowej z antresola. Dach dwuspadowy. Chetnych prosze na priv albo tutaj (żeby inni też mogli). Pozdr,Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 13.11.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ja Ci mogę zrobić, asolt robi, pewnie kilka innych osób z forum również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 13.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam Sorki panowie za off-top ale nurtuje mnie pytanie niech ktoś wyjaśni co to takiego te OZC. Z góry dziękuje za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 13.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Poczytaj na stronie http://www.sankom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 13.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Poczytaj na stronie http://www.sankom.pl Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 09.01.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja Ci mogę zrobić, asolt robi, pewnie kilka innych osób z forum również. Jak można uzyskać warianty - dajmy na to: ściany zewnętrzne czy dachy, spełniające wymagania programu NFOŚiGW, standard NF15/NF40? Chodzi mi o to, aby porównać sobie ceny różnych wariantów użytych materiałów przy zapewnieniu tych samych współczynników przenikania ciepła. Czy coś takiego istnieje, a jeżeli nie to jak można do tego dojść? ENDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 09.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wystarczy znać wzór na współczynnik przenikania ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 09.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 OK wszystko jasne wystarczyło pogrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts