Yuiren 13.11.2012 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam, Poszukuję ekipy do dokończenia wykończenia domku letniskowego całorocznego w Królowej Woli (niedaleko Spały i Tomaszowa Mazowieckiego). Niestety ekipa którą miałem zwyczajnie uciekła. Do wykończenia zostało : - położenie płytek w kuchni i łazience - montaż biały - przybicie boazerii do sufitu na poddaszu (połowa w sumie zrobiona) - położenie paneli podłogowych wraz z płytami OSB - montaż kominka - proste maskowanie karton gipsem - drobne prace wykończeniowe Nie potrzebuję jakichś mega fachowców z terminami na Wrzesień To jest domek letniskowy, nie musi być super. Potrzebuję kogoś kto ma czas i chęć. Materiały wszystkie są na miejscu. Jestem w 100% wypłacalny (co niestety poprzednia ekipa wykorzystała biorąc połowę pieniędzy z góry, eh). Proszę o oferty (najlepiej z ceną i terminem). Mnie zależy żeby to jak najszybciej skończyć. Co do ceny na pewno się dogadamy. Kontakt : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts