firewall 16.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A możesz wstawić zdjęcie tego 2x150? Ot, taka prywata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.11.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 szkoda by mi było tyle siana na takie wąskie przejście taki 4m w 2 skrzydłach to chyba jeden z fajniejszych nie licząc tych 4skrzydłowych:) A tak z innej beczki to zdaje się że Okna Hajzler z Zielonej Góry osiągnęły jakiś sukces w konkursie Innowacje Winkhaus? Coś wiesz Witku więcej? Bo ja tylko tak dziś na szybko przeleciałem Forum Branżowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 16.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A możesz wstawić zdjęcie tego 2x150? Ot, taka prywata. Proszę bardzo... to ten pod 2poziomowym oknem - nie mam dobrego zdjecia od wewnatrz http://ogrzejdom.home.pl/ogrod.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.11.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A jakiej firmy masz te HS-y i okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 17.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A jakiej firmy masz te HS-y i okna? Gebauer kolor Cyprys na drewnie sosnowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 17.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam Gebauer kolor Cyprys na drewnie sosnowym ładne - ale dlaczego na sośnie? trochę delikatna, miękka - jak na mój gust. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 17.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam ładne - ale dlaczego na sośnie? trochę delikatna, miękka - jak na mój gust. Pozdrawiam Ze względów wizualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 19.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A tak z innej beczki to zdaje się że Okna Hajzler z Zielonej Góry osiągnęły jakiś sukces w konkursie Innowacje Winkhaus? Coś wiesz Witku więcej? Bo ja tylko tak dziś na szybko przeleciałem Forum Branżowe:) Jak miło że ktoś zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.kraków 04.05.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 pomocy!!! Jestem przed wyborem okien. mam mętlik...Z tego co czytam w tym temacie to wychodzi, że HST się psuje i nie dają długiej gwarancji, dobrze zrozumiałam? PSK otwierałam w sklepie z oknami i wydawało mi się bardzo latające, jakby miało się zaraz zepsuć. Otwierałam też HS (drewno meranti) i chodziło super, czy dobrze rozumiem, że HST gorzej chodzi od HS?? Nie mam porównania bo nie mieli do pokazania HST... Mam okno- w świetle muru 240x 240. Murarze zrobili ciut więcej (powiedzmy 244x243, czy coś koło tego) Poradźcie co mam wybrać. Wiem, że HS będzie kosztowało netto koło 9 tys, HST ok. 7,5 a PSK 3,7 tys zl. Cena dla mnie gra rolę- ale jakość też... nie chcę mieć problemów już za 3 lata wydając sporo kasy. W całym domu okna będą PCV kolorowe dwuszybowe. Tylko z tym mam problem. a Problem numer 2- nie myślałam wcześniej o roletach. teraz zaczynam myśleć, jeżeli zdecyduję się na podtynkowe, to o ile zmniejszy mi się okno (wysokość na chwilę obecną ponad 240 cm)?? wysokość pomieszczeń 273 cm od parkietu. Czy pół metra od sufitu do okna będzie robiło złe wrażenie? Przeczytałam gdzieś że za duża odległość okna od sufitu robi złe wrażenie (ale nie było napisane jaka ma być ta odległość) bez rolet miałabym do okna 33 cm. (tak mam w projekcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.05.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 w jednym temacie wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 04.05.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 . Wiem, że HS będzie kosztowało netto koło 9 tys, HST ok. 7,5 a PSK 3,7 tys zl.. HS a HST to przecież to samo to pewnie masz zrobioną wycenę w rożnych wariantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 04.05.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 HS a HST to przecież to samo to pewnie masz zrobioną wycenę w rożnych wariantach To jest zastanawiające. Czym się różnią ? Możesz opisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 04.05.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 To jest zastanawiające. Czym się różnią ? Możesz opisać ? kolego nikt ważny trzeba by widzieć specyfikacje techniczna na wycenie czy to sa te same systemy bo tak jak pisałem hs-hst to to samo a koleżanka ma dwie rożne ceny różnica musi z czegoś wynikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 04.05.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 mój post był skierowany do autorki Czy mogę się różnić dwie konstrukcji będące drzwiami podnoszono - przesuwanymi HST czy HS - bo to takie same konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 04.05.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 mój post był skierowany do autorki Czy mogę się różnić dwie konstrukcji będące drzwiami podnoszono - przesuwanymi HST czy HS - bo to takie same konstrukcje ok myślałem ze to mnie się pytasz nie dublujmy tematu bo autorka założyła osobny watek i tam wyjaśniała różnice jak jej to w punkcie tłumaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts