Greg Zet 13.11.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dzień dobry! Bardzo proszę o pomoc w podłączeniu kabli w fotokomórce. Na razie podłączyłem tylko tak aby światło działało w wyłączniku, bo nie wiem jak to zrobić. Bardzo proszę o pomoc. Niestety nie posiadam DTR ani instrukcji. Zrobiłem tylko zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 14.11.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Pomyliłeś L i N, ale to nie ma większego znaczenia.Resztę dobrze połączyłeś, powinno działać po wykryciu ruchu. Co chcesz uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg Zet 14.11.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Pomyliłeś L i N, ale to nie ma większego znaczenia. Resztę dobrze połączyłeś, powinno działać po wykryciu ruchu. Co chcesz uzyskać? Niestety fotokomórka nie działa. jak włączam światło to działa światło ale fotokomórka nie działa. A czy potrzeba neutralny? Bo u mnie nie ma chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts