Edenka 13.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam Własnie robimy słupy i nie wiem jak, nie moge tez nigdzie znalesc informacji na ten temat.Zbrojenie słupa/trzpienia nalezy jedynie wpuscic w wieniec, czy tez łaczyc jakos ze zbrojeniem wienca, moze wsadzic w wieniec i słup łaczaca "elke" z wygietego preta, jak przy fundamentach? Słupy sa przy wjezdzie do garazu i jako podpory pod podciag miedzy czescia przykryta stropem, a czescia odkryta po dach nad salonem. Z gory dziekuje ze podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 13.11.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Połączyć z wieńcami prętami odgętymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 14.11.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edenka 14.11.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 bardzo dziekuje jutro działamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 15.11.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 bardzo dziekuje jutro działamy Tak tylko z ciekawości zapytam czy Kierownik u koleżanki ma zkaz kontaktowania się z Inwestorem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edenka 15.11.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Tak tylko z ciekawości zapytam czy Kierownik u koleżanki ma zkaz kontaktowania się z Inwestorem? Pozdrawiam mam takie wrazenie, niestety... choc nie wiem kto ten zakaz wydał kierownik ma swoje pomysły, czesto bardzo nietrafione, na razie jest, ale szukamy nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKUT13 17.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 mam takie wrazenie, niestety... choc nie wiem kto ten zakaz wydał kierownik ma swoje pomysły, czesto bardzo nietrafione, na razie jest, ale szukamy nowego Akurat we Wrocławiu z tym problemu być nie powinno , kierowników na pęczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts