AndrzejS 14.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Witam. Mam wysokie pokoje na piętrze domu kostki i chcę je obniżyć. Mam zamiar położyć sufity podwieszane z gipskartonu. Czy przy "okazji" nie ocieplić sufitów styropianem ? Czytałem, że ocieplenie od wewnątrz pomieszczeń jest niewskazane. Tylko dlaczego ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 15.11.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Czytałem, że ocieplenie od wewnątrz pomieszczeń jest niewskazane. Tylko dlaczego ? Zrobione niewłaściwie, grzybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 15.11.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Zrobione niewłaściwie, grzybek. A jak właściwie ? Panie klaudiuszu_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 19.11.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Widać super fachowca, który potrafi podzielić się wiedzą, a nie jakieś głupie odpowiedzi typu "niewłaściwe" "źle" lub inne tego typu beznadziejne porady. Oby więcej na forum takich ekspertów jak Pan "Andrzej - monter g/k" ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 19.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 spokojnie można tak ocieplić ,był już taki wątek na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts