Aga J.G 04.07.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Wypowiem się jako siła fachowa ( Anam Ty tez? ) I jako doświadczona mama ( mam dwie córki ) Czasmi jest tak że na kolki nic nie pomaga a jeśli nawet to na krótko trzeba to przeżyć choć jest to bardzo trudne i męczące Śmierć łóżeczkowa zdarza się bardzo często i jest ona straszna wiem co mówię dlatego nie zostawiajcie małych dzieci we śnie na brzuchu bez nadzoru. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Śmierć łóżeczkowa zdarza się bardzo często i jest ona straszna wiem co mówię dlatego nie zostawiajcie małych dzieci we śnie na brzuchu bez nadzoru. Pozdrawiam Aga. Zeby ktos nie pomyslal ze radzilam zostawiac spiace dziecie na brzuchu w nocy w lozeczku. Bron Boze, nic z tych rzeczy - mowilam o wylegiwaniu sie na brzuszku podczas dnia, pod okiem rodzicow Napewno kolki sa trudne, moje dziecko ich nie przezylo - cale szczescie. Ale pediatra mojego syna zawsze mowila gdy karmilam piersia : droga pani to pani ma pic koperek i ziolka a nie dziecko - dziecko ma pic z piersi pokarm i tylko pokarm przez najlepiej pierwsze pol roku. A na brak pokarmu albo gdy sie ma za malo a chcialoby sie wiecej to dobry jest kminek ( fuj ). Mielony kminek wcinac w ciagu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Aga ja Cie nie podejrzewam tylko tak jakby ktoś źle zrozumiał Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 09.07.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 może już ktoś o tym wspomniał....nie mam czasu przeczytać wszystkich podpowiedzi...ja proponuję SUSZARKA....do włosów...lekki strumień ..sprawdzić czy nie za ciepły!!!!! na brzuszek.....polączenie ciepłego okładu z kojącą "muzyką".....działa...plecone przez inne matki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 16.07.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Zgadzam się z Agnes, ćwiczenia poprzez zginanie nużek, kładzenie na brzyszku - to profilaktyka. W momencie wystapienia silnych kolek nie pomoże nawet picie herbatek przez matkę, trzeba zadziałać bezpośrednio. Aga J.G, też jesteś położną? Gdzie pracujesz? To jest nas 3, bo Teska to tez koleżanka po fachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Anam ja jestem pielęgniarką, pracuje z małymi dziećmi, a i swoje już odchowane, więc trochę doświadczenia jest Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 11.08.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Nnatasza Jak Twój Maluszek?? Czy kolki już przeszły?? Z moją córcią miałam dokładnie to samo. Do 6 miesięcy noce zarwane. Teraz jest już lepiej. Moja ma 14 miesięcy i dalej budzi się w nocy. My z kolek przeszliśmy w ząbkowanie. To jest następny koszmar życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 17.09.2004 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Ale dawno tu nie zaglądałam.... Olka - mała kolek nie ma już baaaardzo długo - przeszły jej po skończeniu 3 mies. (dziś skończyła 7 ). Teraz też przechodzę przez ząbkowanie (od paru dni mamy pół ząbka) - na szczęście bez większych problemów. Malutka bywa tylko momentami marudna, ale za to gryzie wszystko co jej wpadnie w ręce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts