ziuta62 14.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Witam!Jak odnależć i czy można zakupić stary numer Muratora. Nawet nie wiem kiedy dokładnie się ukazał. Znam tytuł artykułu , kilka nazwisk i miejsce, w którym był przeprowadzony wywiad. Potrzebuję dwa egzemplarze tej gazety.Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.11.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Prosimy o więcej informacji - znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 19.11.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam! Mój dom buduje wspaniały człowiek, który jak się okazuje miał miłą przygodę z Muratorem. Wybudował bardzo ciekawy dom na Zalewem Czorsztyńskim w kształcie bacówki/ tyle, że duży/ Redakcja Muratora tam była i kiedyś pojawił się artykuł prawdopodobnie o nietypowych domach. Przeprowadzono wywiad z właścicielem/ rodzina z Warszawy/ i z moim majstrem również. Byłam ten dom oglądać, jak i inne budowane przez niego przed podjęciem decyzji o budowaniu.Chodzi o to, że po pierwsze mój majster nie otrzymał obiecanego mu numeru Muratora z tym artykułem. Oczywiscie on się nie upomina, ale pomyślałam, żeby mu zrobić niespodziankę i zakupić tą gazetkę i nie ukrywam, że również dla siebie bym chciała. Ot taka próżność, że ktoś taki mi buduje mój domek. Wiem, że majster by się ucieszył bardzo. Znam nazwisko właściciela, mogę podać na priva i dom jest w Kluszkowcach, nad samym zalewem. Jeśli jest taka możliwość to zrobię przelew, tyle ile redakcja zażyczy sobie za dwa egzemplarze i koszty przesyłki.Dziękuję serdecznie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 19.11.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 To może jeszcze coś. Dom jest zbudowany z bala modrzewiowego, ale bale są stawiane w pionie. Ma mega wielkie okna drewniane na stronę południową-przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Prosimy o kontakt z [email protected]. Będziemy szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 12.12.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dziękuję serdecznie. Właśnie wysłałam prośbę.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts