pablomoc 15.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam, mam dom w fazie wykończeniowej w którym jeszcze nie mieszkam. Szykuje mi się tygodniowa nieobecność w trakcie zimy i zastanawiam się jak to będzie jak zostawię na tydzień rozpalony piec z ekogroszkiem do którego nikt w tym czasie nie będzie zaglądał. Wcześniej już próbnie paliłem cały dzień wszystko było dobrze nic się nie działo. Boje się ze jak będą większe mrozy w tym czasie to może coś pozamarzać, więc wole ogrzewać w trakcie nieobecności. To jest mój pierwszy piec na ekogroszek a na dodatek będzie go trzeba zostawić rozpalonego na tydzień. Co o tym sądzicie ? na co zwrócić uwagę ? doradzacie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.11.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Looknij http://forum.muratordom.pl/showthread.php?188544-bruli-pl/page36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 15.11.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 regulator internetowy bez internetu to niezbyt dobry pomysł doradźcie soś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.11.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 regulator internetowy bez internetu to niezbyt dobry pomysł doradźcie soś innego Karta np Play za kilka zł i problem rozwiązany....wiesz ile osób tak robilo budując dom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 16.11.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 regulator za 600 zł potrzebny mi na tydzień to nie jest mój priorytet w wydatkach budowlanych, tym bardziej na etapie wykonczeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts