pablomoc 15.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam, przymierzam się do zabudowy wkładu kominkowego płytami g-k. Płyty z wełny kupiłem już (grubość 3 cm) specjalne do kominków. Problem pojawia się przy wyborze profili do zabudowy. Najcieńsze są 5cm (te do ścianek). Ale jak wstawie profil 5cm to nie zakryje mi go wełna (3cm). Pomyślałem żeby wykożystać profile UD przyścienne. One mają akurat 3 cm i można by było z nich coś wymodzić. Co radzicie ? Jeszcze takie pytanko. Czy układając tą wełnę pomiędzy profilami przymocowuje się ją czymś do profili tak aby nie pospadały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 21.11.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 pomoże ktoś, chyba jest tu parę osób które w tym siedzą i mogli by coś podpowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts