przemo2882 15.11.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam,Poszukuję okien do domu i trafiłem na firmę FHUP Kępa ze Stobiecka Szlacheckiego, nie ukrywam okna dla całego domu wyszły o 3tyś taniej, do wyceny przyjęli profil Aluplast 4000 i okucia Winckhause. Problem leży w tym czy są godni polecenia czy ktoś kupował u nich okna ponieważ nigdzie w internecie nie można znaleźć o nich opinii a szukam cały dzień i przeczytałem już połowę tego forum, jak np o profilu Veki z okuciami Maco.Jeśli ktoś korzystał z ich usług niech wspomoże.Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 15.11.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 poszukaj może na lokalnych forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo2882 15.11.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Gdzie ja nie szukałem nic niema są tylko na branżowych, a od użytkowników nic jeszcze nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 15.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Przyzwoity producent - rodzinna firma spod Radomska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo2882 16.11.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Skąd wiesz że solidny, bo ja nie chcę ryzykować to są za duże pieniądze. Może ktoś u nich kupował potrzebuje kilku opini, a wtedy podejmę decyzję bo w tej chwili mam mętlik w głowie co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkoval 05.07.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mam okna od Kępy od 9 lat, nie miałem w tym czasie żadnych problemów i nie zżółkły, ale mam profil Salamandra, a okucia też Winkhausa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts